Dear Santa

images (32) Nu ți-am scris niciodată. Nu am pus niciodată sub semnul întrebării existența ta, dar niciodată nu ți-am scris. Niciodată nu ți-am cerut nimic. Aș putea zice că am fost o fată cuminte, mereu mulțumindu-mă cu cadourile primite. Anul acesta nu am prea fost cuminte, dar nici nu pot risca să rămân fără cadou sub brad în seara de Crăciun, așadar am făcut o listă pentru toți anii aceștia în care am zis ”skip” . Nu vreau foarte multe lucruri, voi fi chiar scurtă și la obiect. Trebuie să-mi promiți, în schimb, că iei cu tine la cumpărături această listă. (ești un pic..cam bătrân, Moșule, nu vreau să risc). 

În capul listei este pizza care nu îngrașă. Moșule, ce ar fi mai divin de atât? Să pot mânca, indiferent de oră, 2 felii de pizza și silueta mea să nu aibă de suferit, huh? Dar..nu vreau să-mi aduci chiar 2 felii, ci suficient de multă încât să îmi ajungă până la anul, când voi cere pentru o altă porție. Can you do that for me, Santa? 🙂 

Mai vreau...pizza care slăbește. Știu, ți-am cerut și pizza care nu îngrașă, dar acest fel de pizza este mai special. Vezi tu, este chiar cool să stai pe canapea, urmărind un serial și..să pierzi kilograme. Ah, pe lângă pizza, mai vreau prăjituri care nu îngrașă, ciocolată și coca cola. Te prinzi tu..în general toate chestiile astea delicioase care îngrașă, tu să îmi aduci în varianta care slăbește, dar cu același gust. 

Pijamaua de fitness. Nu fă ochii așa mari, că nu e dificil deloc. Zău! E ca un fel de bicicletă de fitness, dar într-o variantă mai specială. Se folosește, în special, noaptea. Dormi, visezi că faci sport, iar dimineața te trezești cu ceva kilograme în minus, cu pielea tonifiată. Sau se mai poate folosi în timp ce te uiți la TV, când gătești o super rețetă ( cu chestii care nu îngrașă, of course!) sau când faci curățenie prin casă. Multitasking! 🙂

Fier de călcat care să calce singur hainele. Dimineața, în timp ce mă spăl pe dinți, îmi aleg hainele pe care să le iau la servici și când mă întorc în cameră ele să fie deja călcate. Bine, dar odată călcate, să nu se mai șifoneze veci pururi. Amin! Nu așa că mi-ar face viața mai ușoară? 

Vopsea permanentă și ceară de epilat cu puteri magice. Să nu ne mai chinuim să ne vopsim la fiecare trei săptămâni, să nu mai pomenim de riscul de a greși nuanța. În plus, am fi recunăscătoare dacă firele de păr nu ar mai crește așa..cum au ele chef. 

Și să nu uiți de o cremă de față care, odată aplicată, să îți facă fața ca de bebeluș, să îți reducă pungile de sub ochi de la atâta învățat, riduri, cearcăne sau orice altă imperfecțiune. Și să aibă și un parfum delicat și să fie și în varianta travel size! 

De fapt, știi ce? Ca să nu zici că sunt o fată atât de rea..îți cer un singur lucru. Uită de toate aceste lucruri de pe listă, m-am răzgândit. Nu vreau să îți fac această misiune foarte grea, căci știu că mai ai și alte scrisori de primit. Vreau un singur lucru în schimbul celor scrise mai sus: tinerețe veșnică! 

Serios, Moșule! Dacă îmi aduci asta, voi fi cea mai mulțumită. Nu îți voi cere nimic altceva, promit! Nici măcar la Crăciunul viitor. Efectiv, nu vei mai auzi de mine niciodată! 

Deci, ia spune, Moșule, its a deal? 😀

2 Replies to “Dear Santa”

  1. Bietu’ Moş… nici nu ceri imposibilul. Nuuu, chiar deloc 😀 😀
    Dacă le primeşti, dai şi mie adresa moşului? Nu de alta dar tare aş vrea şi eu ce spui tu…

    1. Haha..se zice că Moșu poate face lucruri magice :)) deci asta nu ar trebui să fie o problemă, cred 😛

      P.S. te țin la curent 🙂

Leave a Reply