Dacă e 1 septembrie, atunci e prima zi de înscrieri la SuperBlog

concurs-bloggeri-superblog

După principiul toamna se numără bloggerii care participă la SuperBlog, prin acest articol îmi anunţ înscrierea la cel mai aşteptat, mai iubit şi mai vechi concurs dedicat bloggerilor.

Dacă memoria nu m-a lăsat de tot, azi se dă start înscrierilor celei de-a 15-a ediţii de SuperBlog. Se anunţă cod galben de ploi cu probe creative, averse de note variate şi instabilitate în clasamentul general, începând pe 26 septembrie până pe la începutul lunii decembrie. Instabilitatea clasamentului se va accentua pe la jumătatea concursului, spre extazul unor participanţi sau spre  dezamăgirea altora. Vor fi descărcări frecvente de nervi, ironii, iar pe arii restrânse vor fi reproşuri la adresa juriului care pot lua uşor forma unui conflict care poate duce la renunţarea bloggerilor din concurs. La intervale scurte, de câteva zile, se pot aduna contestaţii la unele probe şi, ulterior, se pot înregistra noi cantităţi de frustrări, nervi şi ironii care pot depăşi limita bunului simţ. De asemenea, pot fi prezente presiuni din partea participanţilor către juriu sau către organizatori, presiuni care se nasc de regulă din curiozitate excesivă şi prea mult suspans. Se vor înregistra frecvent deadline-uri, stări de panică, iar comentariile pe grupul de Facebook  vor creşte cu o rapiditate maximă în jurul orei 23:59 sau în zilele în care sunt afişate notele.

Spre finalul acestei perioade aglomerate, se anunţă relaxare, distracţie şi multă voie bună la Gala SuperBlog. Se recomandă ca bloggerii să se înarmeze cu perseverenţă, răbdare, ambiţie şi să facă abuz de creativitate şi originalitate. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor blogosferice din cadrul competiţiei, Madmoiselle Sarcastique va actualiza mesajul de mai sus.

competitie-bloggeri

Acum lăsând gluma la o parte, vă invit să vă înscrieţi la SuperBlog, completând acest formular de înscriere. Chiar dacă nu veţi câştiga trofeul din prima, va fi o experienţă pe care nu o veţi regreta. Pentru mine, aceasta ar fi deja a treia ediţie la care particip şi deja mă declar fan SuperBlog. M-am dezvoltat enorm ca blogger în această competiţie, mi-am pus la încercare creativitatea, mi-am şlefuit stilul de scris, am învăţat muuuulte lucruri noi şi am cunoscut la fel de multe persoane noi.

Anul acesta, SuperBlog aduce noi surprize: site nou şi sponsori super! Aici găsiţi şi regulamentul SuperBlog. Mai multe, vă las pe voi să descoperiţi!

Fii şi tu superblogger şi intră în competiţie! Îndrăzneşte să fii mai bun, mai awesome, mai extraordinar!

xoxo

11 Replies to “Dacă e 1 septembrie, atunci e prima zi de înscrieri la SuperBlog”

 1. Hei, sa scrii articole de succes. 🙂

  1. Multumesc mult, Roxana! 🙂 sper sa imi ating obiectivul de a ajunge in top 10..

 2. Iti tin pumnii! Bafta :*

  1. Multumesc mult :* :* Tu nu intri in competitie? 🙂

   1. Mai am multe de invatat pana sa particip la o asa competitie 🙂

    1. Ai fi surprinsa sa afli cat de mult m-a ajutat SuperBlogul sa ma dezvolt. Practic aici am invatat sa scriu un advertorial 🙂 Eu iti recomand sa participi, chiar daca poate nu vei castiga din prima trofeul. Merita every single moment! xoxo

 3. Hmm…. o sa ma gandesc serios la asta, acum chiar m-ai facut curioasa…. Vad ca pana prin 20 si ceva se fac inscrierile si ca poti alege la ce teme vrei sa participi. Multumesc mult pentru info si sfaturi :*

  1. Ma bucur sa aud asta. 🙂 Te poti inscrie pana pe 26 septembrie, dar doar finalistii ( cei care participa la toate probele) beneficiaza de un cadou surpriza din partea sponsorilor si au acces gratuit la Gala SuperBlog. Nu zic ca va fi neaparat usor, dar merita fiecare secunda investita in competitie. kisses

 4. Bun venit in SuperBlog 2017!
  Multumim pentru inscriere si atentia acordata competitiei noastre.
  Iti amintim ca maine, 26 septembrie, se lanseaza prima proba. Daca doresti sa primesti probele in inbox si sa nu ratezi niciuna, te poti abona la newsletterul nostru.
  Te asteptam cu drag si iti dorim mult succes! Sa ai o toamna creativa si bogata in premii! 🙂

  1. Multumesc mult! 🙂

Leave a Reply