Cu dragostea la control

cuolu-dragoste-cearta

Știți perioada aia de la începutul unei relații în care totul e perfect, roz, nu mai există nimic în afară de iubire, declarații de dragoste fără număr, cadouri, ieșiri, surprize și cine romantice în mijlocul săptămânii? Perioada aceea în care El și Ea se iubesc non-stop, respiră și expiră dragoste, nu se mai satură unul de celălalt, se întrec în versuri siropoase și un infinit de poze?!

Mai devreme sau mai târziu se va ajunge și la următorul scenariu. El și Ea în mașină, el conducea iar ea se uită plictisită pe geam:

–  Iubita mea, ești ok?

–   ………….

– Spune, suflețel, ce te neliniștește?

– …………

– Puiu?!

-……

După 30 minute:

– Hai no, la ce te gândești, pui frumos?

– La nimic. Lasă-mă!

– Cum la nimic? N-ai scos un sunet de 30 de minute și tot de atât timp te joci cu inelul ăla.

– Ahaa..deci, vezi că-s supărată și nu zici nimic. Atât de puțin însemn eu pentru tine? Și în plus, inelul e de la Luana. Vrei să spui că prietena mea cea mai bună nu are gusturi??!

– Nu, doamne..stai puțin! Ce treabă are Luana cu …asta? Plus că te-am întrebat de vreo 5 ori ce ai.

– Și, ce?! Trebuia să insiști. Ai întrebat și tu așa ca să nu zici că n-ai întrebat..să scapi de o obligație. Asta sunt eu pentru tine..

-Uite, dragă, te mai întreb o dată așa frumos: ce ai pățit? de ce ești supărată?

-Nu-s supărată, nu am absolut nimic și vreau să mă lași în pace. Ce dracu nu-nțelegi?

-Ok. Bine!

După alte 30 minute:

– Măi, dar tu ești chiar nesimțit? Nu vezi că eu sufăr aici în tăcere de 3 ore și tu nici măcar nu te uiți la mine? Nici măcar nu mă întrebi de sănătate? Dacă-s supărată, dacă am nevoie de ceva? Te prefaci că nu exist, că nu-s în mașină lângă tine! Bine că trimiți mesaje, fredonezi piesa de la radio, dar nu poți să mă întrebi și pe mine ”Băi, femeie, ce-i cu tine?”

– …….

-Deci asta era. Tu chiar vrei să par o nebună si să fac aici o criză? Spune drept, mă mai iubești?

-……..

–  Trebuia să-mi dau seama! Nu mă mai iubești, nu ești atent cu mine, nu mă alinți, nu mă scoți în oraș…tu mă înșeli cumva?

El se uită la Ea și abia se poate abțină să nu izbucnează în hohote de râs.

-Deci nici măcar nu-mi poți spune în față..e frumoasă?! Cine e?

(la care El începe să râdă mai ceva ca la Singur Acasă)

– Măăăăăăăăăiiiiiiii, tu râzi de mine? Îți place așa să mă vezi plângând, să-mi curgă rimelul pe ochi, să mi se umfle buzele și să am nasul roșu? Vreau acum să-mi zici cine e. Acum!!! De fapt, nu-mi spune că deja știu. E tipa aia de la tine dela servici, aia brunetă cu păr creț, decolorat și despicat, care arată ca o scândură și înaltă ca o girafă? Să nu mai zic ce ventuze deshidratate are săraca! Aia e, nu?!! Aia! Știam eu!

-Auzi, baby, trebuie să te „vizite” Moș Crăciun?

-Hmmmm…mda.

-Clar!

După 10 minute, în timp ce se dă cu cremă pe mâini:

-Iubi, nu oprești te rog la Cora să îmi iei o cafea, trei croissante, o cola și o înghețată cu căpșuni și una cu ciocolată? Ah, și o pungă de jeleuri! Te rooooog!

 

The end!

xoxo

 

 

Leave a Reply