Câștigă un weekend la Royal Boutique Hotel Poiana Brasov

hotel-royal-boutique-brasov

Hello, hello!

Așa cum v-am anunțat și-n social media, pe 11 februarie blogulețul meu împlinește 3 anișori. So, happy birthday in advance! 😀 Sunt trei ani în care am învățat multe lucruri despre online, m-am dezvoltat și am reușit să construiesc o comunitate frumoasă, zic eu. Mulțumesc pentru că mă citiți, mă apreciați, mă criticați, veniți cu sugestii, feedback imediat. Mă simt onorată atunci când îmi cereți sfaturi vis-a-vis de produse de beauty sau altele, cu toate că v-am mai spus că nu sunt beauty adviser.

Cu această ocazie specială organizez un concurs la fel de special. Madmoiselle vă trimite un weekend la munte. Nu singuri, ci alături de persoana iubită sau de cel mai bun prieten. Nu oriunde, ci la Royal Boutique Hotel Poiana Brașov. Nu oricând, ci pe 23-25 februarie. Voi reveni puțin mai joc cu criteriile acestui concurs, dar înainte de asta haideți să vă povestesc puțin despre hotelul care că vă va găzdui.

Am aflat de acest hotel încă de când am participat la competiția Superblog, ediția din toamna ce tocmai a trecut.  Mi-a plăcut atât locația, cât și facilitățile acestuia. Articolul pe care l-am scris atunci este acesta. Olaru Stefan, în calitate de director general al acestui hotel spune că „Royal Boutique Hotel este o destinație pentru iubitorii de ospitalitate care doresc o vedere clară la munte, într-o stațiune de schi care evoluează mereu. Intimitatea oaspeților noștri nu este doar o formulă aleatorie pentru noi! Hotelul nostru așteaptă cu brațele deschise oaspeții care doresc o atmosferă familiară și un mirosul sălbatic al naturii.”

Premiul pus la dispoziție de către Royal Boutique Hotel sunt două nopți cazare într-o cameră dublă, modernă, cu mic dejun inclus. Concursul se va desfășura pe pagina de Facebook Madmoiselle Sarcastique, dar vă las mai jos criteriile.

  • trebuie să îmi spui care este cel mai inedit lucru pe care l-ai face alături de o persoană dragă în acest weekend la Royal Boutique Hotel.*
  • tăguiește acea persoană.
  • dă like paginii de Facebook al sponsorului.
  • dă like paginii mele de Facebook ( asta dacă nu ai dat deja)
  • urmărește-mă pe Instagram.
  • dă share public acestui articol pentru a afla cât mai mulți prieteni despre acest concurs.

 

*cel mai creativ, original, amuzant răspuns va fi premiat. Bineînțeles, dacă respecți toate criteriile acestui concurs.

Acestea fiind zise, spread the love! Aștept cu nerăbdare să citesc comentariile voastre!

xoxo

 

Leave a Reply