Bateria externă de urgență ABC Tech – utilă ori ba?!

smartphone

Nu știu cum sunteți voi, dar mie mi se întâmplă să rămân foarte des fără baterie la telefon. Chiar și în momentul în care mă sunase curierul pentru a-mi înmâna coletul cu bateria externa de urgenta ABC Tech, mai aveam fix 3% baterie la telefon. Ironic, huh?! Imediat cum am deschis coletul, am și conectat prima baterie de unica folosință la smartphone.

baterie-externa-urgenta-abc-tech

 

Tu. Da, tu.  Tu, cel care deții un smartphone și care nu îți poți imagina o zi fără el. De câte ori îl butonezi  într-o zi obișnuită? Și de câte ori rămâi fără baterie fix când îți e lumea mai dragă? Te invit la un mic exercițiu de imaginație în care tu ești personajul principal. De câte ori scoți telefonul din buzunar pentru a verifica dacă te-a sunat X sau Y, pentru a imortaliza un moment funny, un peisaj superb sau de ce nu, pentru a-ți face un selfie?! De câte ori nu folosești folosești datele mobile pentru a trimite un e-mail, a da un check-in, pentru a investiga ce mai face ex-ul sau pentru a căuta rapid o informație pe Atotștiutorul și Neprețuitul Google? De câte ori?! Hai, spune!

Dacă și tu rămâi de multe ori fără baterie în cele mai nepotrivite momente, o astfel de baterie de urgență te poate salva. Uite ce trebuie să știi despre bateria de unică folosință abc tech:

  • O folosești o singură dată, dar de asta cred că deja te-ai prins. 🙂
  • După ce o folosești, nu o arunca. Dă o fugă în orice punct Buy-Back de la Quick Mobile și primești un cadou în schimbul acestei baterii.
  • Este disponibilă în două modele: una cu micro USB pentru orice tip de smartphone și un model cu conector Lighning pentru Apple.
  • Nu te aștepta ca bateria să ți se încarce 100%. De exemplu, mie mi s-a încărcat bateria până la 40% și m-a ținut câteva ore bune, ceea ce e awesome.
  • E practică și ieftină, zic eu. Prețul unei astfel de baterii este 19,90 RON.
  • Are un design drăguț și compact și nici nu ocupă mult spațiu.

 

Este bateria externă de urgență ABC Tech utilă? Din punctul meu de vedere, este.

Voi ați folosit-o? Cum vi se pare?

xoxo

 

2 Replies to “Bateria externă de urgență ABC Tech – utilă ori ba?!”

  1. Hai sa-ti raspund simplu la intrebare: NU! Nu este deloc utila. Este pur si simplu o inventie prosteasca! De ce? Simplu: In conditiile in care azi gasesti in supermarket la preturi incepand cu 9.9 lei baterii externe de cel putin 2200mAh REINCARCABILE, este pur si simplu stupid sa dai 19.90 lei pe o baterie pe care o folosesti o singura data si nici macar nu-ti incarca telefonul 100%. Ok, o duci la punctul buy-back si primesti un cadou in contul ei. Intrebarea simpla este: Ai nevoie de cadoul ala? Ar fi fost mult mai util daca ti-ar fi dat o baterie noua in schimb, desi chiar si asa ar fi fost “peste mana”. De aia 19.90 prefer sa cumpar o baterie externa normala, reincarcabila si, cand s-a terminat, pur si simplu o pun la incarcat acasa ca s-o am pregatita pentru urmatoarea data cand voi ramane in “pana de curent”. A… one more thing: Daca timp de cateva luni pur si simplu nu am nevoie de bateria aia, ce fac? E binecunoscut faptul ca bateriile se descarca singure in timp. Ce fac daca in momentul in care chiar am nevoie de ea, constat ca e descarcata? Apelez la bateria de urgenta-urgentelor? …

    1. Nu m-ar mira daca s-ar inventa si o baterie de urgenta-urgentelor :)) Pentru mine, aceasta a fost prima baterie externa pe care am folosit-o si am fost multumita. Acum daca tu stii si alte modele si mai avantajoase, e foarte bine de stiut. 😀 La Untold mi-ar fi trebuit o astfel de baterie externa, caci mi se descarca telefonul la fiecare cateva ore. 😀 Si daca tot ne-ai dat pontul cu 9.9 RON, ne spui si de unde o putem achizitiona?

Leave a Reply