Basm modern cu Farmec

A fost odată ca niciodată, o familie unită și fericită care trăia într-un orășel îndepărtat și uitat de lume. Într-o zi, în timp ce Mimisha se juca cu păpușile ei îi veni o idee. Fugi repede la mama ei în bucătărie:

– Mamii, vreau o surioară! Când îmi aduci acasă o surioară?

– Scumpa mea, și noi ne dorim, dar surioara ta se cam lasă așteptată!

– Lasă că o conving eu să vină mai repede la mine, ai să vezi! după care se întoarse fericită la păpușile sale.

Nu după mult timp, Mimisha primi o veste extraordinară: în sfârșit urma să aibă o surioară! Iar pentru că aceasta era din cale -afară de fericită, îi spuse mamei sale că voia să fie prima persoană care voia să o cunoască pe surioara ei. Și cum Mimisha nu l-a cunoscut niciodată pe NU și pe prietenii săi, dorința i-a fost îndeplinită. Doar că…

Doar că surioara ei era incredibil de încăpățânată. Nici bine nu venise pe lume, că era mofturoasă și nu se mai oprea din plâns.

– Dacă te oprești din plâns, îți dau desertul meu de astăzi, îi promise Mimisha.

Surioara, nimic.

– Bine..dacă nu mai plângi, îți dau colecția mea de păpuși.

Din nou, nimic.

– Ei bine, îți promit că dacă nu mai plângi îți povestesc totul despre ritualul de îngrijire a lui mami, ca să rămâi mereu tânără și frumoasă.

Ca prin minune, micuța surioară se opri din plâns. Zilele treceau, iar ea creștea văzând cu ochii. Însă, odată ce micuța împlini 18 ani, își aduse aminte de promisiunea surorii sale mai mari.

– Zi-mi! Zi-mi tot ce știi despre ritualul de îngrijire a mamei!

– Hmm..păi..daa..stai așa..

– Acum!

– Da, sigur..doar că..știi..cum să-ți spun eu..

– Nu plec de aici până ce nu-mi spui secretul tinereții fără bătrânețe!

– Nu-l știu! Am zis și eu așa ca să nu mai plângi! Erai deja enervantă..

Fără să mai stea pe gânduri, fugi la mama să-i spun necazul ei.

– Mamă, nu e drept! Ce mă fac acum? Uite coșul ăsta de pe frunte mă face așa urâtă…și parcă nici tenul nu mai este la fel de catifelat..ce să fac să am din nou @farmec?

farmec-crema-hidratantă

– Draga mea, astăzi o să-ți povestesc câteva secrete pe care le știu și eu de la mama mea, despre fericire și încredere! Ea îmi spunea că ”fericirea și încrederea se cultivă în familie”! Farmecul tău nu stă doar în aspectul exterior, înălțime, greutate, ten de porțelan sau culoarea ochilor. Pentru un farmec inefabil, contează foarte mult să ai acea strălucire interioară, să fii feminină, să ai eleganță și gingășie în gesturi, să zâmbești sincer, să fii încrezătoare în forțele proprii. Coșul de pe frunte? În câteva zile vei uita de existența lui! Cât despre ritualul de îngrijire, iată câteva lucruri care te-ar putea ajuta:

  • Demachierea. Se face în fiecare seară. Să nu uiți acest lucru niciodată. Ni-cio-da-tă!!! Chiar dacă într-o zi nu te machiezi, este important să-l cureți și să elimini orice urmă de praf sau sebum acumulat peste zi! Sfatul meu este să încerci apa micelară cu orhidee de la Farmec, eu o mai folosesc și acum și este foarte eficientă!
  • Hidratarea. Tenul are nevoie de un mic ajutor la acest capitol prin alegerea unei creme potrivite tipului tău de ten. Este important ca hidratarea să vină și din interior, deci nu lăsa totul pe seama cremelor! Putem intra împreună pe @farmec.romania să alege împreună crema ideală pentru tenul tău. Uite, ce zici de crema hidratantă non-grasă cu orhidee din noua gamă Farmec? Are o textură „ca de apă”, care oferă prospețime, elasticitate și hidratare tenului tău.
  • Îngrijirea ochilor. Draga mea, știu că ești tânără și ultimul lucru la care te gândești este odihna, însă trebuie să știi că lipsa somnului, alimentația haotică și nesănătoasă, alcoolul și fumatul contribuie mult la apariția ridurilor și pungilor de sub ochi. Vei înțelege mai târziu despre ce vorbesc, dar poate atunci eu nu voi mai fi prin preajmă!

frumusete-și-incredere

Draga mea copilă, ține minte că farmecul unei femei nu se măsoară în produse cosmetice! Atât cosmeticele cât și produsele de îngrijire au rolul de a-ți pune în evidență frumusețea, iar dacă nu ai frumusețe în interior, nu ai ce pune în valoare!

Vrei tinerețe fără bătrânețe, copilă dragă? Ține minte sfaturile de mai sus și alege doar produsele care sunt potrivite tenului tău și aplică-le corect! Ai încredere în Farmec, căci este mai mult decât o marcă cunoscută, e o marcă de tradiție în familia noastră. E o marcă prietenoasă și îndrăgită de românce!

Și uite așa, micuța mofturoasă de atunci a ajuns acum o tânără în toată firea, care și acum mai pune și acum în practică sfaturile prețioase primite de la mama sa, pentru a avea un ten răsfățat și sănătos!

Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa!

Articol scris pentru cea de a treia probă din cadrul competiției Spring SuperBlog 2017, sponsorizată de @farmec.

Sursă foto: farmec.ro și super-blog.eu

Leave a Reply