5-în-1 Wonder Lash Mascara. Is this a break up?

Prima dată am auzit de gama The One de la Oriflame acum doi ani, cred, de la o prietenă care este reprezentant. Mi-a arătat catalogul, l-am frunzărit, iar această gamă mi-a atras atenția. Așa am ajuns să îmi comand rimelul 5-în-1 Wonder Lash Mascara și rujul The One Colour Unlimited, nuanța Endless Red.

Ambele produse mi-au plăcut mult, rujul era mat, ușor de aplicat, avea rezistență bună la transfer, nuanță superbă –  ingredientele unui ruj ideal pe care vi-l recomand cu tot dragul. Mi-a plăcut și rimelul. Separa bine genele, nu le încărca, oferea volum și, în același timp, alungire genelor, culoare intensă – o bomboană de rimel, nu alta. Mi-a plăcut extrem de mult rimelul și aveam de gând să-l recumpăr după ce terminam rimelurile pe care le-am primit spre testare în acea vreme.

rimel-5-in-1-wonder-lash-oriflame

Acum, însă, mi s-a cam schimbat părerea despre acest rimel. Mare mi-a fost bucuria când am primit cadou rimelul 5-în-1 Wonder Lash Mascara în cadrul conferinței The Woman. Mi-a sărit sufletul în piept de fericire, a făcut tumba, o piruetă și abia aștepta să ajung acasă să-l aplic pe gene.

Daaaaar, nu știu din ce motive, această bunăciune de rimel a declarat război genelor mele, astfel încât se comportă altfel decât până acum. Are un alt efect asupra genelor. Încarcă mult genele, deși am grijă să elimin surplusul de produs de pe periuță. Și le lipește, de zici că mi-am turnat jumătate de tub de Picătura și nu un rimel pentru volum și alte chestii drăguțe pe care ar trebui să le facă. Și trebuie să insist și să insist până un obțin un efect de doamne ajută. Și e musai să folosesc creion dermatograf, tuș sau ceva acolo, astfel risc să obțin o linie punctată pe pleoapa mobilă. Și nu arată deloc drăguț!

5-in-1-wonder0lash-mascara-review

Plus că nu le mai oferă alungire. E ca și cum rimelul 5-în-1 Wonder Lash Mascara ar sta cu un metru lângă și mă penalizează pentru fiecare fir care depășește lungirea genelor medii. Parcă mă judecă „Ce e cu obrăznicia asta? Spune mersi că te încadrezi în medie, ca toate muritoarele de rând.” Sau parcă ar avea funcția de Poliția Rimelurilor și îmi cere genele la control. „Dacă mai ai asemenea aroganțe, domnișoară, îți voi da amendă!”

5-în-1 Wonder Lash Mascara. Is this a break up? Sau ai de gând să-ți revii și să acorzi un pic de respect prietenei noastre care a durat atât de mult?…

Acum stau și mă întreb. Este rimelul vreo femeie undercover și se află în perioada aia delicată a lunii sau mă urăște doar pe mine?

xoxo

 

10 Replies to “5-în-1 Wonder Lash Mascara. Is this a break up?”

 1. We were on a break!!! ?
  Am avut mascara asta de vreo 4-5 ori cred, acum multi ani, cand inca nu se numea The One. Mi-a placut mult si cred ca o sa o cumpar din nou, de dragul vremurilor demult apuse. 😀
  Se mai schimba formulele, ori ai nimerit vreun lot mai dubios, se intampla. Chiar nu stiu ce sa zic.

  1. Sper să fie asta Dana, să fie doar un lot mai puțin ok. Mi-ar părea rău să renunț la acest rimel. 😀

 2. ghelbere elena says: Reply

  Poate nu-i buna periuta de aplicare. Incerca cu una de la un alt rimel cu care te intelegi.

  1. madmoiselle says: Reply

   Păi e aceeași periuță.

 3. Agache Lucica says: Reply

  S-ar putea sa fie un produs care creeaza probleme,merita schimbat

  1. madmoiselle says: Reply

   Sper sa nu! 🙂

 4. Valeria Chertes says: Reply

  Se mai intampla cateodata.

  1. Din păcate.

 5. Am avut si eu aceasta mascara, dar nu m-a impresionat atat de mult. Uneori…simt ca e prea mult hype in jurul ei…degeaba 😀
  Ma rog, e okish, dar nu l-as recumpara. 🙂

  1. madmoiselle says: Reply

   I-am mai dat o șansă, dar cu siguranță nu o voi mai cumpăra. M-a dezamăgit mult!

Leave a Reply