1 an de BLC

Luna aceasta sărbătoresc un an de când am fost acceptată în Business Ladies Club. Un anișor alături de niște fete minunate, pline de energie, inteligente, motivate și motivante, creative. Un an..și, totuși, am impresia că aparțin acestei organizații..dintotdeauna. Vă spun care e secretul mai târziu. 🙂 Un an în care m-am dezvoltat cât alții în 5, am învățat multe lucruri utile și practice; am cunoscut oameni noi, oameni frumoși; am lucrat la proiecte frumoase și unice; am devenit o Alina într-o formulă mai bună.

12046997_858510684217624_9168772348250078683_n

Nu pot decât să mă bucur că acum un an am aplicat un formular de înscriere pentru a deveni un membru în Business Ladies Club. Am mai spus și o spun ori de câte ori este nevoie, BLC este organizația mea de suflet. Este destul de greu să descriu sentimentul pe care-l am atunci când vorbesc despre BLC: fericire și entuziasm, emoție și satisfacție, acceptare și încredere, pasiune și recunoștință. Da, sunt mândră că sunt BLC-istă!

Business Ladies Club este un mediu prielnic prin care te poți forma personal și profesional, ajunge în vârful piramidei, atinge succesul, devii o lady. Știți care este secretul? Să vrei. Nimeni nu-ți oferă pe tavă cheia succesului și nici nu te poate forța să te implici ori să învețe altul pentru tine. Tu ești responsabil pentru tine și pentru dezvoltarea ta, indiferent că-i personală ori profesională!

Te întrebi cum m-am dezvoltat eu, mai exact? Prin implicarea proiectelor interne și externe ale organizației. Dacă nu sunteți familiarizați cu activitatea noastră, vă voi povesti puțin despre proiectele noastre externe.

Lady today, business Lady tomorrow. Este un eveniment de trei zile și este la ediția a treia, urmând în martie 2016 să se desfășoare cea de a patra ediție. Se adresează exclusiv femeilor care își doresc mai mult de la sine, care vor să se dezvolte frumos. 

Business Ladies Conference aflată la a doua ediție, a fost un real succes, ceea ce ne determină să continuăm și să ne perfecționăm.  Această conferință se adresează atât doamnelor, cât și domnilor, unde  învățăm de la specialiști despre lumea business, provocări și dificultăți întâmpinate într-o afacere.

Gentlemen in Business. După cum sugerează și titlul, acest eveniment este dedicat în totalitate domnilor care doresc să cunoască ”rețeta” unui gentlemen desăvârșit, și anume, Gentlemen în Business. Este un eveniment unic în spațiul clujean, o conferință pentru bărbați, organizat 100% de către femei. Vă așteptăm în mai la cea de a doua ediție! 

Nu uităm nici de Business Ladies Interview, recrutări pe care le facem în fiecare toamnă și unde, de fiecare dată, descoperim tinere talentate și dornice să învețe mai mult!

1896880_954688287896584_6924458063424786106_n

Follow us! 🙂

P.S. Vă aștept la o felie de tort și un pahar de șampanie să mai povestim! 😀

 

Leave a Reply