Visele chiar pot deveni realitate

Lumea doarme, eu n-am somn..

Ba eu am somn, însă am dat peste o campanie tare faină și am decis să particip și eu. Este vorba de o provocare cu sloganul „Pentru cei puternici”, lansată de STALINSKAYA, cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență pe piața din România. 20 de ani!! 🙂 Prin această cale doresc să-i felicit și să le urez la mulți ani de acum înainte!

descarcare-4

Sursă foto: site

 

Nu, nu la acest gen de oameni puternici este vorba! Provocarea constă în a vă povesti ce m-a ajutat pe mine să evoluez pe plan personal sau profesional.

Din punctul meu de vedere, aceste două planuri sunt strâns legate între ele deoarece nu poți fi dezvoltat pe plan profesional și să nu fi dezvoltat și pe plan personal. Ceea ce m-a ajutat pe mine să mă dezvolt este voluntariatul. Nu școala, nu facultatea, nu cercul de prieteni.Voluntariatul. Am făcut voluntariat de când mă știu, însă pot spune că am început să activez ca voluntar de la 14 ani. Am început cu lucruri mărunte, simple.

Evoluția mea în calitate de voluntar a fost imediat după ce m-am înscris în organizația Business Ladies Club din Cluj-Napoca. Deși am ales să activez în departamentul HR, am avut ocazia să mă implic și în alte departamente din cadrul acestui ONG. Nu cred că am simțit o satisfacție mai mare decât în momentul în care am încheiat singură primul meu parteneriat pentru un proiect din cadrul ong-ului. Țin minte perfect acel moment: aveam emoții și un milion de întrebări. Nu știam dacă trebuia să întind eu prima mâna sau nu; dacă trebuie să plătesc eu nota de plată sau să-mi plătesc doar partea mea; dacă trebuie să fiu directă sau nu; dacă trebuie să folosesc un limbaj formal sau nu; dacă sunt vizibile emoțiile mele, etc. În momentul în care am început să vorbesc despre proiect și despre activitatea ong-ului meu, s-a evaporat orice urmă de emoție. Știți de ce? Pentru că vorbeam din suflet, vorbeam cu pasiune. Pe tot parcursul acelei întâlniri nu am avut nici cea mai vagă idee dacă vom primi sponsorizare, însă știam că singura șansă să aflu acest lucru este de a încerca. Dar, da, am primit acea sponsorizare de care aveam nevoie și am câștigat un partener pe termen lung.

Nimic nu se compară cu dulcele gust al succesului, mai ales după ce am simțit, mai întâi, gustul amar al refuzurilor. Da, am primit peste 120 de refuzuri până să primul primul „DA”. Mă simțeam mai ceva ca un finalist al emisiunii „Românii au talent!”

Tot prin voluntariat am avut ocazia de a-mi vedea visul devenit realitate. În urmă cu un an și jumătate am participat la un curs de formare pentru traineri (TOT), cu ajutorul Uniunii Studenților din România. Acela a fost, cred, cel mai important moment din viața mea: să pot ajuta la formarea altor persoane și să pot da mai departe tot ce am învățat eu în toți acești ani de voluntariat. De atunci țin training-uri pe dezvoltare personală pentru studenții din Cluj-Napoca.

Mulțumesc, USR! Mulțumesc, BLC! Mulțumesc pentru faptul că m-ați ajutat să ajung omul care sunt azi și pentru faptul că mi-ați oferit cei mai frumoși ani din viața mea!

Visele chiar pot deveni realitate, cu un strop de voință și o doză potrivită de curaj!

La final că las câteva cuvinte despre STALINSKAYA:

Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România.

Leave a Reply