Scrisoare către Moș Crăciun

Dragă Moșule,

Nu ți-am scris niciodată. Nu am pus niciodată sub semnul întrebării existența ta, dar niciodată nu ți-am scris. Niciodată nu ți-am cerut nimic. Aș putea zice că am fost o fată cuminte și m-am mulțumit mereu cu cadourile primite. Anul acesta nu am prea fost cuminte, dar nici nu pot risca să rămân fără cadou sub brad în seara de Crăciun, așadar am făcut o listă pentru toți anii aceștia în care am zis ”skip” . Nu vreau foarte multe lucruri, voi fi scurtă și la obiect. Trebuie să-mi promiți, în schimb, că nu vei pierde această listă pentru cumpărături (ești un pic..cam bătrân, Moșule, nu vreau să risc).

Să știi, Moșule, că sunt drăguță și nu te port prin sute de magazine pentru achiziționarea cadourilor. Ai nevoie de o conexiune bună la internet și un pic de dexteritate pentru a comanda produsele dorite din magazinul magic online La Femme Coquette. Aici vei găsi produse pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate gusturile. Iar pentru că nu sunt rea și mă gândesc la milioanele și milioanele de cadouri pe care trebuie să le cumperi, te sfătuiesc să mergi la cumpărături de Black Friday. Nu vreau să fiu impertinentă și să-ți spun cum să-ți faci treaba, dar La Femme Coquette are cele mai bune reduceri la bijuterii de Black Friday. Zău, de nu-i așa. În intervalul 18.11. 2016 – 30.11.2016, vei găsi peste 300 de produse cu prețuri reduse, unele dintre ele cu până la 40%. Stai liniștit că nu vreau să-mi aduci 300 de bijuterii, ci îți spuneam așa..ca idee!

Dacă te uiți atent pe site, vei găsi multe reduceri la bijuterii din argint. Primul lucru pe care aș dori să mi-l cumperi este Brățara fixă cu simbol infinit. Este o brățară finuță din argint 925, cu diametrul de 6,3 cm și, da, este decorată cu simbolul infinitului. Știi foarte bine ce însemnătate are acest simbol pentru mine! Să nu mai zic că se potrivește perfect cu tatuajul meu recent făcut, cu dublu infinit. O pot purta la facultate, la o întâlnire romantică în localul acela drăguț din centrul Clujului, la sedințele de ONG, chiar și în seara de Crăciun.

jow0052-400x266

Sursă foto: lafemmecoquette.ro

Să nu uiți, te rog, nici de reduceri la cercei! Mi-am notat deja trei perechi favorite. Cerceii din argint cu zirconii bleu deschis ocupă primul loc. M-a atras foarte mult design-ul lor deosebit și au un plus din partea mea pentru sistemul sigur de închidere. Ca și caracteristici, au 1 cm lățime, 2,3 cm lungime, iar greutatea este de 3.03g. O frumusețe de cercei, nu alta. Ei reprezintă accesoriul perfect pentru rochia cea neagră și lungă, din voal de mătase pe care o voi purta în noaptea de Revelion.

Pe locul doi sunt Cerceii rotunzi din sidef, argint și marcasite. Moșule, nu ai cum să nu-i iubești! Aceștia reprezintă o bijuterie potrivită atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele elegante. Oricum ar fi, sigur vor atrage multe priviri și aprecieri! Sunt un pic mai mari decât cei de pe primul loc, având o lungime de 3 cm, lățimea de 1.70 cm și greutatea de 6,82g. Chiar dacă sunt confecționați din argint, cu sidef alb și conțin marcasite, din punctul meu de vedere nu sunt o pereche de cercei pretențioși. Abia aștept să-i port, Moșule!

Pe locul trei se găsesc Cerceii romburi din cuarț fumuriu fațetat. Simpli, dar de efect. Deși sunt o pereche de cercei eleganți, se potrivesc perfect pentru ieșirile informale cu voluntarii sau team building-urile în care merg atât de des. Dimensiunea lor este de 1.7×1.7 cm și au o greutate de 4,9g.  Uite, îți las și câteva imagini, să-ți fie mai ușor să-i identifici! Ți-am zis eu că-s fată de treabă. 🙂

Te rog tare mult să nu uiți ce ți-am spus legat de Black Friday, da? Toate produsele pe care ți le-am prezentat le găsești în perioada 18-30.11.2016, la un preț special.

gfd sidef

Sursă foto: lafemmecoquette.ro

Serios, Moșule! Dacă mi-ai aduce toate aceste „bunătăți”, aș fi cea mai fericită din lume! Nu-ți voi mai cere nimic altceva, promit! Nici măcar la Crăciunul viitor! Efectiv nu vei mai auzi de mine! Așa că, ia spune, Moșule, it`s a deal?

Leave a Reply