PREA și sensurile sale

fifty-shades

Am cele mai drăguțe colege de cameră. 🙂 Da, stau la cămin și am avut norocul de a întâlni niște fete cu mult simț al umorului. Am ”decorat” peretele camerei cu vin roșu, ne-am făcut farse unei alteia, am citit aceeași carte în același timp,am făcut karaoke la miezul nopții și o încercare eșuată de clătite. Dar facem și chestii mai culte, gen recenzii la cărți. Ultima carte a fost, of course, Fifty Shades of Grey! Buuun..După ce am despicat firul poveștii lui Grey în 4, am ajuns la concluzia că ”filmul nu a avut suficient de multe scene de sex” ( Parki ) sau că  ” nu am observat suficient cât de dotat este Grey” ( Scorpi ). Tot suspinând după celebrul și PREA dotatul Grey, am ajuns la concluzia că Anastacia e ”cam PREA virgină pentru secolul XXI” ( Scorpi ), dar e drăguțică.

Tot analizând situația, cea mai minunată dintre colege a ținut neapărat să ne explice una dintre cele 10 porunci, și anume ”Să nu preacurvești!”. Gesticulând din mâini de parcă ar fi vrut să se ia la întrecere cu un mixer cu 3 viteze, Parki se uită nedumerită la noi și imediat scoase și perla ” Fetelor, dar acolo scrie să nu preacurvești..adică nu PREA..dar să curvești e ok”. Și de acolo a început isteria. :)) Printre lacrimi de râs, încercam să o facem să înțeleagă că a preacurvi este un singur cuvânt, care înseamnă a comite un adulter.

Dar ea nu! ”Dar ce, nu am dreptate? Poți curvi, dar nu prea mult” :)))) ”Abia atunci ești văzută rău”, continuă Parki, ” când PREA curvești! Doar ce caută cuvântul prea acolo, doar dacă nu se referă la prea mult. Deci am putea zice și ”Să minți, dar nu PREA mult”, ”Să furi, dar nu PREA mult!” E greu..tare greu..

Văzând că nu o scoate cu noi la capăt, se retrase în pat, unde, brusc, o păli o nouă întrebare. ”Dar voi știți Psalmul 108?” :)) Din nou, Parki, ești comică! De ce ar trebui să-l știm? Apoi ne-a povestit cum era la o petrecere împreună cu prietenii ei și au început să schimbe păreri despre Psalmi. Și nu oricare, ci Psalmul 108! ”Se folosește la blesteme, fetelor, e groaznic!” Iar eu dau fuga să-l întreb pe PREA inteligentul Google ce spune Psalmul 108. ” Dar este și un antidot pentru acest blestem”, continuă serioasă Parki. Presupun că un alt Psalm..

Vă voi ține la curent cu ce se mai petrece în camera 38! 😀

4 Replies to “PREA și sensurile sale”

 1. Scuză-mi ironia, ai spus că voi fetele suspinați după celebrul și dotatul Grey… dar cu ”tratamentul” aplicat de el cum rămâne? După acesta nu suspinați? 🙂

  1. Hahaha..bună întrebarea, dar răspunsul e nu 🙂 Fetele au spus că a prea „hard” pentru ele..:))))

   1. Pheew, mi-ai luat o piatră de pe inimă :))
    Încercam și eu să înțeleg cum a ajuns un fenomen mondial acest ”50 de nuanțe de gri” (traducere proprie) și tot degeaba. Un ciudat sadic să ajungă eroul fetelor? Asta e prea mult pentru mine!

    1. Hehehe..eu nu am citit cartea și nici nu m-am dus la film pentru că toată lumea făcea haz de acest. Plus că, toți au atenția îndreptată către Grey, iar protagonista este umilită și făcută cu ou și cu oțet! De parcă ”super dotatul” e mai breaz..hhhh

Leave a Reply