Nivea Cellular Tratament Intensiv cu Acid Hialuronic Concentrat

fiole-tratament-acid-hialuronic-nivea-cellular

Am descoperit recent tratamentul intensiv cu acid hialuronic de la Nivea și sunt super-mega-hiper-uber fericită. Este un tratament care promite rezultate vizibile după 14 zile, concentrația de acid hialuronic fiind de 5 ori mai mare decât a unei creme de zi.

Am primit o fiolă Nivea Cellular Tratament Intensiv cu Acid Hialuronic Concentrat în cadrul conferinței The Woman, însă nu i-am acordat așa multă atenție. Am abandonat-o în cutia cu produse nefolosite și am uitat-o acolo.

Până la urmă i-am acordat o șansă și, sincer, cred că a fost cea mai bună decizie pe am putut-o lua ever. Am văzut rezultate de la prima aplicare și abia aștept să termin cele 14 zile de tratament să pot trage o concluzie.

fiole-acid-hialuronic-nivea

Îmi place să aplic o cantitate mică de produs (cât un bob de mazăre) dimineața, însă poate fi folosit și seara la fel de bine. Deși aplic o cantitate mică de produs, acesta oferă hidratare optimă, nu încarcă tenul și nu are formulă uleioasă sau grasă. Este, totuși, un pic cam prea lichid pentru gustul meu, dar nu mă deranjează atât de tare acest lucru.

Acest tratament intensiv cu acid hialuronic înlocuiește lejer crema hidratantă pe care obișnuiam să o aplic dimineața. Acum folosesc cremă doar seara și este suficient. Așa cum am spus și mai sus, îmi place să aplic produsul dimineața deoarece este și o bază excelentă de machiaj. Nu aveți idee cât de bine se aplică fondul de ten după aceea! You are gonna love it!

fiole-tratament-acid-hialuronic-nivea-cellular

Ce am observat după trei zile de tratament Cellular Anti-Age de la Nivea?

 • am tenul mult mai hidratat pe tot parcursul zilei
 • nu încarcă tenul
 • se absoarbe rapid în piele
 • nu are formulă uleioasă
 • are un parfum fin, foarte plăcut
 • închide porii și este o bază de machiaj perfectă
 • tenul este mai neted și mai luminos

O fiolă Nivea Cellular Tratament Intensiv cu Acid Hialuronic Concentrat are 5 ml și este suficientă pentru un tratament de 14 zile și costă aproximativ 20 RON. Este recomandat o pauză de cel puțin 2 săptămâni înainte de a începe o altă fiolă.

Ați încercat acest tratament? Ce părere aveți?

xoxo

4 Replies to “Nivea Cellular Tratament Intensiv cu Acid Hialuronic Concentrat”

 1. Valeria Chertes says: Reply

  Un produs foarte bun.

  1. Da, este foarte bun!

 2. ghelbere elena says: Reply

  Nu am incercat produsul desi am folosit foarte multe produse Nivea.

  1. E un produs nou! 😀

Leave a Reply