Investește în calitatea somnului bebelușui tău

calitate-somn-bebe

Nu am copii deocamdată, dar sunt înconjurată de multe mămici de la care învăț multe lucruri care îmi vor fi utile în momentul în care voi deveni și eu mămică. Deși la prima vedere pare a fi floare la ureche, cumpărăturile pentru bebe pot deveni adevărate provocări pentru proaspeții părinți. Nu de alta, dar săracii de ei amețesc până reușesc să bifeze toate lucrurile de pe lista de cumpărături: du-te la raionul de îngrijire să iei forfecuță, fugi repede la magazinul Y să cumperi pătuț, revino la raionul X pentru a lua biberon, mai treci și pe la farmacie pentru pampers..

Maratonul acesta extenuant dintre magazine nu mai este necesar, deoarece găsești în magazinul PeBebe tot ce ai nevoie pentru un nou-născut: cărucioare, premergătoare, produse de igienă și îngrijire, scaune auto, jucării, și alte accesorii utile pentru cei micuți.

Repet, nu sunt mămică, însă din punctul meu de vedere, trebuie să acordăm atenție cât mai mare la achiziționarea pătuțului și căruciorului pentru bebe, căci știm cu toții cât de important este somnul în dezvoltarea acestora. Iată câteva lucruri de care ar fi bine să ții cont când achiziționezi pătuțuri pentru bebeluși:

Dimensiunea. Chiar dacă bebele măsoară doar câțiva centrimetri, este important să se simtă cât mai comod și confortabil. Cred că nimeni nu-și dorește ca micuțul său să doarmă îngrămădit!

Salteaua. Aceasta trebuie să fie potrivită pentru nou-născuți, și nu improvizată. Mare atenție la materialul ales! Dacă ai dubii, întreabă specialiștii PeBebe.ro!

Protecție. Așa cum nici ție nu-ți place să fii deranjat de musculițe și alte minuni în timpul somnului, cu atât mai puțin bebelușul nu le va aprecia. Optează pentru un baldachin care oferă mai mult confort și protecție în timpul somnului. Am observat că nepoțica mea se odihnește muuult mai bine atunci când are și baldachinul atașat la pătuț.

Accesoriile. Este bine ca un pătuț să conțină și un compartiment pentru accesorii, îți va fi ție mai ușor.

Utilitate sau ce-să-faci-dacă-vrei-să-muți-pătuțul. Ca să fie mai ușor la mutat, recomand pătuțurile care au roți. Din experiența ca mătușă vă spun că mai mutați pătuțul dintr-un loc în altul, iar cele 2 roți vă pot fi de un mare folos!

pătuț-bebe

 

Pentru mine, aceștia sunt factorii cei mai importanți care trebuie luați în considerare atunci când achiziționezi un pătuț. Și cred că acești factori se pliază foarte bine și la cărucioare, deși acolo aș mai adăuga câteva:

  • să aibă suspensii bune.
  • diametrul mare al roților.
  • să conțină accesorii: pelerină de ploaie și gentuță pentru produse.
  • să fie multifuncțional. Da, pe magazinul online PeBebe.ro găsiți un astfel de cărucior care se transformă ușor și rapid într-un landou sau coșuleț auto.

De ce să cumpărați produse de pe PeBebe.ro?

  • economisești timp, energie, nervi și bani.
  • raportul preț- calitate este unul bun.
  • în cazul unui retur de produse nu plătești transportul. (vezi termeni și condiții)
  • primești certificat de garanție la produse.
  • cumpărăturile pentru bebe vor fi la un click distanță.

 

Sursă foto: pebebe.ro

xoxo

 

Leave a Reply