Hotel pentru căței all inclusiv. Vis devenit realitate

Ce vrei să te faci când crești, Alina? Aceasta era cea mai frecventă întrebare pe care o primeam când eram de-o șchioapă. Visul meu cel mai mare era să devin medic veterinar. Mi se părea cel mai natural răspuns deoarece îmi plăceau mult animalele și doream să le ajut pe cât de mult posibil.

Pe măsură ce creșteam mi-am dat seama că nu medicina veterinară era drumul meu în viață. Bineînțeles, aș fi ajutat într-o oarecare măsură animalele, însă eu îmi doream ceva mai mult. Ceva care avea să-mi umple golul din inimă și să mă facă pe deplin fericită. Și uite așa, mi-am luat inima în dinți și am urmat calea antreprenoriatului.

Nu am urmat un curs de antreprenor care să mă învețe tainele afacerii. M-am bazat strict pe skill-urile mele și iubirea necondiționată pe care o port blănoșilor. Astfel s-a născut cel mai inedit concept de pe piața din România, cel puțin. Primul hotel pentru căței all inclusiv. Pe cât de fascinantă mi s-a părut ideea acestei afaceri, pe atât de mult mi-a fost frică.

de-la-vis-la-realitate-claret

Îmi doream să fie totul ca la carte, dar în cel mai natural mod posibil. În primul rând, să fie un loc în care cățeii să se simtă în siguranță. Persoanele care au câini pot să confirme cât de importantă este nevoia lor de securitate. În al doilea rând, să fie un loc vesel, primitor, prietenos în care să nu le lipsească confortul de acasă. Nu în ultimul rând, îmi doream să vin în ajutorul stăpânilor de patrupezi prin serviciile oferite.

Efortul financiar pe care trebuia să-l depun pentru un asemenea proiect era uriaș. Hotelul pentru căței pe care-l proiectasem în gând nu semăna cu nici un hotel clasic de câini. Îmi doream camere individuale, în care spațiul putea fi personalizat după stilul de viață al câinelui. Cu încălzire în pardoseală, jucării, pătuț/canapea, radio și alte obiecte cu care sunt obișnuiți acasă. Cu un sistem de supraveghere care să le permită stăpânilor să-i vadă sau să le vorbească oricând. Cu un spațiu comun de joacă, coordonat de mai mulți angajați. Cu centru de educare și perfecționare, în care specialiștii lucrau cu câinii care aveau probleme.

claret-credit-logo

Suna frumos, părea locul ideal, însă implica multe costuri care îmi depășeau cu mult bugetul alocat acestui hotel pentru căței. Ajutorul din umbră a fost oferit Claret Credit. Nu doar că mi-au oferit un credit imobiliar de care aveam nevoie ca de aer, ci au crezut în viziunea mea și în unicitatea proiectului meu. Și, mai mult decât atât, mi-au oferit siguranță și putere de a lupta pentru pasiunea mea.

Sunt convinsă că voi mai întâmpina greutăți și momente de cumpănă cu hotelul meu pentru căței, însă știu că merită. Și știu că pot apela la o echipă de profesioniști oricând am nevoie.

Așa că, indiferent care este viziunea ta, oportunitatea ta de business, cere ajutor. Un credit antreprenor poate reprezenta rampa ta de lansare în lumea afacerilor sau metoda de supraviețuire într-un moment mai greu. Dacă tu crezi cu tărie în proiectul tău, fii sigur că-ți vei găsi aliatul perfect pentru a facilita procesul.

Cum lupți pentru proiectul tău, să-l transformi în realitate?

Articol scris pentru proba 4 din SuperBlog 2022!

One Reply to “Hotel pentru căței all inclusiv. Vis devenit realitate”

  1. […] Hotel pentru căței all inclusiv. Vis devenit realitate […]

Leave a Reply