Gânduri la final de an

rezolutie-an-nou

Și uite că a mai trecut un an. Cu bune, cu rele, cu bucurii, cu necazuri, cu realizări, cu dorințe neîmplinite..a mai trecut un an. 2016 a fost un an intens, mai ceva ca un espresso italian. A fost un an dificil, un an al deciziilor.

Eram tentată să scriu faptul că 2016 mi-a oferit..dar nu. 2016 nu mi-a oferit nimic, Dumnezeu mi-a oferit un an plin de momente frumoase, mi-a oferit lecții de viață, zâmbete, iubire, oportunități extraordinare, oameni cu suflet frumos, mi-a oferit sănătate.

La fiecare sfârșit de an, ne așezăm frumușel pentru a face o mică analiză a anului ce tocmai se încheie. Și ne uităm peste lista de obiective atent scrise cu mânuțele noastre și suntem mândrii pentru faptul că am reușit să le bifăm pe toate. Sau măcar pe alea importante. Știți voi..să mai slăbim vreo 2-3 kg, să fim mai organizați, să călătorim mai mult, să ne dezvoltăm personal mai mult, etc.Și în același ritm ne trasăm un alt set de obiective pentru anul ce urmează, ceea ce este foarte bine, dar ne oprim 2 secunde să spunem un #mulțumesc? Da, poate ai muncit din greu să îți atingi obiectivele, dar nu este doar meritul tău.

La final de an, ridică-ți ochii în sus și spune un sincer mulțumesc.

Oh, era să uit! Vă doresc un 2017 extraordinar, de 10 ori mai bun decât vi-l imaginați!

 

xoxo

18 Replies to “Gânduri la final de an”

 1. Un 2017 plin de impliniri, draga !

  1. Mulțumesc, dragule! 🙂 Și tu să ai un 2017 awesome!

 2. Ce dragut, sa speram ca anul 2017 o sa fie unul bland si plini de impliniri ?

  1. Îți mulțumesc frumos! :* Asemenea îți doresc!

 3. Un An Nou plin de bucurii!

  1. Mulțumesc mult! un 2017 superb să ai, cu multă inspirație și creativitate!

 4. E important sa ne gandim ca tot ceea ce primim este de la Dumnezeu si bune si rele. Iti doresc un An Nou cat mai spornic.

  1. Un 2017 fericit și productiv îți doresc!

 5. Un 2017 cu multe, multe realizari!!

  1. Mulțumesc mult! La mulți ani!

 6. Un 2017 cât mai inspirat și mai frumos îți doresc și eu!

  1. Mulțumesc! 🙂 un an nou cât mai reușit îți doresc!

 7. Si pentru mine 2016 a fost un an al deciziilor, insa nu doar 2016..incerc sa nu mai cataloghez anii ca ”buni” sau ”rai”, pentru ca mai mereu am avut momente frumoase sau mai putin frumoase. Ideea e sa-mi invat lectiile si sa merg mai departe 😀
  La multi ani!

  1. Așa e! La mulți ani!

 8. Orice zi e un dar de la Dumnezeu, asa ca fiecare clipa trebuie apreciata. Cam uitam acest aspect, dar anyway un an nou frumos plin de sanatate si bucurii!

 9. Nimic fara Dumnezeu 🙂

 10. 2016 a inceput cu o mare palma pt mine, o lectie pe care nu am uitat-o inca. Sa vedem ce imi va rezerva 2017. Vreau sa fac din el un an foarte bun! Un an minunat sa ai!

  1. Mulțumesc frumos! Îți doresc un an plin de bucurii și realizări pe plan personal și profesional.

Leave a Reply