Frumusețea nu înseamnă faliment

frumusete-farmec

Ești frumoasă! Da, tu, femeie, ești frumoasă! Nu mă crezi? Ei bine, ia o pauză de la ceea ce faci și ascultă-mă. Ești frumoasă chiar dacă nu ai ten de porțelan, chiar dacă ai riduri de expresie sau un coș pe frunte. Ești frumoasă indiferent de silueta pe care o ai, de culoarea părului sau de forma feței. EȘTI FRUMOASĂĂĂĂĂ! Capiși?

Da, știu că o femeie nu e veci mulțumită de felul în care arată. Sunt femeie, deci știu perfect! Ba e prea slabă, ba e prea grasă; ba sprâncenele nu au o formă perfectă, ba are buzele prea subțiri; Ba umerii sunt prea lați, genunchii nu-știu-cum, degetele nu-s ca de pianistă, sânii sunt prea mici, tenul nu este perfect.

Chiar și așa, ești frumoasă!

Pentru că frumusețea nu este o serie de reguli impuse de mai marii designeri și stiliști. Frumusețea nu înseamnă un operații estetice și nu înseamnă că trebuie să devii o Barbie modernă. Frumusețea nu înseamnă faliment.Frumusețea înseamnă încredere, atitudine, farmec, zâmbet. Frumusețea înseamnă naturalețe! Frumusețea înseamnă acceptare!

Farmec-Logo

Bineînțeles că trebuie să ne îngrijim exteriorul și este indicat să ne îmbunătățim aspectul fizic, dar numai acolo unde este cazul. Și înainte să apelezi la bisturiu, îți spun un singur lucru: ești ceea ce mănânci, ce bei, ce pui pe tine.

Pentru că frumusețea se găsește în lucrurile simple, @Farmec a lansat o nouă gamă de îngrijire pentru ca TU să te simți frumoasă. Să inspiri și să expiri frumusețe prin toți porii. Să te simți liberă, să râzi cu hohote, să îți recapeți încredere în tine, să te bucuri de viață.

În această primăvară, Farmec a lansat 27 de produse noi de piață care conțin doar ingrediente naturale. Produsul meu preferat este apa micelară cu orhidee. Odată ce ajungi să o folosești, e greu să mai renunți la ea. Curăță delicat tenul, hidratează și catifelează, lăsându-l să respire. Pielea chiar rămâne catifelată și hidratată după demachiere, aproape că nu mai trebuie să folosești crema de zi/seară. Pe lângă parfumul său delicat, cel mai mult mi-a plăcut faptul că nu îmi irită ochii și am simțit acea usturime groaznică până pe retină.

Când vine vorba de frumusețe, aleg oricând Farmec. Tu?

xoxo

Leave a Reply