E sezonul hamacelor

hamace-model-cluj

E oficial! Deja am intrat în sezonul ăla în care cuvântul principal este relaxare! Sezonul hamacelor! Plajă, piscină, limonadă cu mentă și gheață, bronz superb, siluetă, corp slim fit skinny xxs, munte, mare, natură, ochelari de soare, o carte bună, un hamac cool.

Oricât de hater ai fi, vara la peste 30 de grade este muuuult mai acceptabilă când te odihnești într-un hamac la umbra unui copac. Corect? Iar dacă mai ai alături o bere rece (m-am gândit și la voi, bărbaților, ca să ziceți că fac discriminare aici pe blog 😀 ) sau o limonadă, atunci motivele de hătereală se diminuează considerabil.

Iar pentru că tendința de a cumpăra hamace este într-o mare creștere, haideți să vă spun câteva caracteristici pe care ar trebui să le aveți în vedere atunci când achiziționați un hamac.

hamace-pânză-cluj

 

Materialul din care este confecționat. În cazul în care arzi de nerăbdare să îți cumperi hamac și îți spui că materialul mai puțin contează, eu zic să te mai gândești o dată! Materialul unui hamac este cât se poate de important și trebuie ales în funcție de locul în care dorești să îl folosești.

Pentru exterior, hamacele mele preferate sunt cele colorate, din pânză. Hamace Zenith are trei tipuri de hamace colorate, hamacele Aura. Avantajul acestor hamace este faptul că, pe lângă faptul că sunt ușor de transportat, suportă lejer greutatea a două persoane.

Hamacele din material sintetic sau plasă mi se par mai potrivite pentru interior, dar asta strict opinia mea!

Sistemul de instalare. Well, well! Ești într-un magazin, ai pus ochii pe un model de hamac superb, îl cumperi și apoi observi cu stupoare că nu ai și kit-ul de instalare cu accesoriile aferente. Al doilea lucru care îmi place la hamacele Zenith este faptul că sunt „plug and play”. Oricine își poate instala hamacul în doi timpi și trei mișcări.

To be or not to be…tree friendly?! Întrebarea existențială. Un hamac ar trebui să fie tree friendly, iar orice persoană care deține un hamac pentru exterior ar trebui să țină acest lucru. Iubim hamacele, dar haideți să nu distrugem natura! De aceea, un hamac ar trebui să vină la pachet cu acele sfori și chingi care au rolul de a proteja scoarța copacilor.

Și încă un lucru destul de important: dragilor, nu mai agățați hamacele de arbuști!

Greutatea sa. Atunci când intenționezi să îți cumperi un hamac, trebuie să te gândești dacă vrei să fie pentru o singură persoană sau de două persoane. În funcție de materialul din care este confecționat hamacul și de calitatea sa, greutatea pe care o suportă poate varia. Deci, dacă îți cumperi un hamac de o persoană, iar tu stai cu încă 2-3 prieteni în el, să nu te miri când va ceda!

kit-hamac

Prețul. Acesta variază în funcție de materialul folosit, greutatea hamacului și greutatea pe care o suportă hamacul. Un hamac bun costă între 100 și 150 de lei, însă persoanele pretențioase pot găsi hamacuri și la prețuri mult mai mari. Avantajul hamacelor Zenith este că, în prețul lor sunt incluse și accesoriile necesare pentru montarea lor.

Sper că aceste informații v-au fost de folos și că veți ține cont de ele. Iar pentru că e duminică și e frumos afară, îmi iau hamacul și merg în parc!

xoxo

 

 

 

Leave a Reply