Dor de mare

ofertă-hotel-mamaia

O zi obișnuită de joi. Traficul de după-amiază îmi dă deja dureri de cap și încep să regret faptul că am ieșit la cumpărături fix la ora când tot omul se întoarce acasă de la servici. Am devenit deja imună la claxoane, ba mai mult, mă gândesc că aș putea să fac o piesă pe ritmul lor. Și încep să potrivesc două-trei rime, poate – poate trece timpul mai ușor.

O piesă de la radioul mașinii îmi atrage atenția. E Connect-r cu celebra melodie „Eu vara nu dorm.” Dar, stai așa frățioare, sezonul estival nu a început, așa că mai ușor cu insomniile! Degeaba încerc eu să fiu hater, căci ritmul și cuvintele piesei îmi aduc aminte de vară, iar vara înseamnă soare, căldură, mare.

hotel-aurora-mamaia

Oh, ce dor îmi este de mare, de apa albastră și răcoritoare, de soarele ce îți sărută ușor pielea, de nisipul fierbinte și jucăuș! Deja mă văd cazată într-un hotel în Mamaia, într-o cameră la un etaj cât mai înalt, cu vedere spre mare și care să fie la doi pași de plajă. Bineînțeles, îmi doresc ca acel hotel să aibă și servicii de calitate, iar acest lucru să se reflecte pe toată durata cazării la hotel, căci strategii bune de marketing am tot văzut și am tot auzit…

Un hotel la mare trebuie să fie musai un hotel cu piscină, asta ca un fel de back up pentru diminețile târzii în care locul perfect de pe plajă a fost „vânat” de altcineva! Un cocktail bar, muzica bună, câțiva prieteni (ne)buni, o conexiune bună la wireless și multă voie bună reprezintă rețeta de succes pentru distracția la piscină.

Oscilez între piscina hotelului și plajă…Este mult mai lejer, mai comod și mai simplu să cobori la piscina din incinta hotelului, unde apa este curată, băuturile răcoritoare sunt doar la un pas distanță față de barurile amenajate pe plajă care sunt mereu arhipline, unde nu te murdărești peste tot de nisip, iar sonorizarea este cu mult peste medie.

Mă trezesc puțin din visare. Greu cu femeile astea: vor la piscină, dar vor să se bălăcească și-n mare; vor să se relaxeze pe un șezlong, cu un Mojito lângă, dar vor și soare de Mamaia ca să se bronzeze; vor cazare la hotel pe plajă, dar să nu fie gălăgie; vor să se cazeze la etajul 7, dar să fie lift. Și bineînțeles, liftul să nu facă nici el gălăgie prea mare.

cazare-mamaia

Mă uit pe geam. Coloana de mașini este infernală. Scot telefonul și dau un search pe Google „cazare Mamaia și ofertă hotel”. Hotel Aurora Mamaia este prima opțiune. Intru pe site să văd ce servicii au. Ghici ce? Nu numai că au lifturi silențioase, dar sunt trei lifturi! Deci, să mai spună cineva că femeile exagerează!! 🙂

Hotelul este structurat pe zece niveluri, deci dorința numărul doi de a fi cazată la un etaj cât mai înalt este, și ea, îndeplinită. Citesc în continuare: aer condiționat, mobilier nou, sistem de acces pe bază de cartelă, conexiune wireless peste tot în hotel, piscină, restaurant cu terasă, trezire la cerere, loc de parcare, spălătorie și curățătorie și, nu în ultimul rând, se află la doar 25 de metri de plajă!!! I am in love!

Deja mă gândesc: ce ar trebui să conțină bagajul meu? Iată doar câteva din ceea ce ar trebui să conțină bagajul unei femei pentru o escapadă de vis la mare!

  1. Două dulapuri de haine! Păi, cum de ce? Avem nevoie și de rochița aia verde, și de rochița aceea vaporoasă, și rochița aceea alb pentru club – pe scurt, avem nevoie de toate rochițele din dulap. Apoi, 300 de perechi de pantaloni, tot atâtea costume de baie, pelerină de ploaie, pălărioară de soare, gecuță de blugi cu paiete, gecuță de blugi fără paiete, prosop…Mda, cred că e nevoie de trei dulapuri, de fapt!
  2. Două dulăpioare cu accesorii! Placă, ondulator, foehn, bigudiuri, aparat de epilat cu ceară, epilator, kit de manichiură și pedichiură, pensetă, solar, bicicletă de fitness..
  3. Cosmetice! Cu cât mai mult, cu atât mai bine! Cinci nuanțe diferite de fond de ten ( dacă ne bronzăm între timp, ce facem? nu mai ieșim din camera de hotel fără machiaj?!), ojă, rujuleț, fărduleț, creme și cremițe, uleiuri, șampoane, geluri și alte minuni care intră în categoria aceasta.
  4. Minge de volei, minge de tenis, palete de badminton, saltea pentru piscină, salteluță, colac și vestă de salvare (niciodată nu știi pe cine vei salva, vreodată!), role, patine, ski și o pârtie artificală de ski ( căci, nu-i așa, cu încălzirea asta globală nu știi niciodată la ce să te aștepți)
  5. Laptopul, telefon, telefon de rezervă, trei baterii externe, aparat foto, carduri de memorie, selfie stick-uri și alte gadgeturi ca să imortalizezi toate momentele funny, penibile, romantice de pe malul mării!

 

Articol scris pentru proba 8 din cadrul competiției Spring SuperBlog 2017!

 

Sursă foto: super-blog.eu

 

Leave a Reply