Dezavantajele de a sta singură în chirie

chirie-cluj

M-am mutat recent într-un nou apartament în care locuiesc împreună cu nepoțelul meu de 11 ani. Viața în chirie nu-mi este străină deoarece am început să stau în chirie de câțiva ani buni. Îmi place să stau singură în chirie: am liniște și pace.

Nu trebuie să fiu atentă să nu fac gălăgie, fac ce vreau și când vreau, aranjez lucrurile în casă cum vreau eu, fac curat când vreau eu, fac duș la orice oră din zi și noapte, nu trebuie să-mi aștept rândul la baie, am spațiu să mă desfășor, ascult muzică atunci când simt nevoia, fără să fiu nevoită să folosesc căștile, nu trebuie să împart televizorul cu nimeni, etc.

 

Și viața la cămin a avut farmecul ei, însă nu se poate compara cu apartamentul micuț și drăguț în care stau acum. Este pur și simplu super să stai singură în chirie! Asta până când…ți se arde becul. Atenție, nu eu am ars becul, ci el a decis că nu mai vrea să lumineze camera. Exact când mergi cu laptopul la un service și spui cu un glas nevinovat ”s-a stricat laptopul”, și nu ”am stricat laptopul”.

Acum regret că nu am o mână de bărbat în casă. Știți, nu e ca și cum dau un search pe google și dau peste o firmă ce-mi trimite un om să-mi schimbe becul..Și când mă gândesc că trebuie să fac asta singură singurică, cu aceste două mâini ale mele firave..mă apucă plânsul.

Dacă știi cum se schimbă un bec și vrei să ajuți o biată și neajutorată fată, anunță-ți intenția printr-un comentariu. 🙂 Dau o bere!

2 Replies to “Dezavantajele de a sta singură în chirie”

  1. …pana la urma? Ai rămas cu becul ars?

    1. S-a rezolvat :))

Leave a Reply