Cum am ajuns să ratez Webstock-ul de anul acesta

De când am auzit de la Daniela de acest eveniment, am zis că e musai să particip. Mi s-a părut interesantă ideea, mi-a plăcut și m-am înscris numaidecât. Stăteam toată ziua cu ochii pe e-mail, îl verificam de vreo 5 ori pe zi ca să fiu sigură că nu ratez ediția din octombrie. Zilele treceau, iar acel e-mail întârzia să apară. Începeam să mă descurajez, apoi m-am gândit că acestor oameni nu le-a plăcut de mine și am ajuns să verific e-mailul o dată pe zi. Până când am avut alte preocupări și am început să lucrez la ceva proiecte și, cu fiecare zi ce trecea, uitam de Webstock.

Pe 30 octombrie primesc un e-mail interesant. ” Salut, Îmi pare rău că nu ne vom întâlni la această ediție Webstock. Cum nu am primit confirmarea ta de participare, nu îți voi putea pregăti un badge de acces. Sper însă că vei fi alături de noi online, pe www.webstock.ro, unde vom transmite live evenimentul.”  Whaaaaat?! Nu am primit nici un e-mail, cum să confirm prezența mea la eveniment? Mersi, Mister Gmail pentru piedică.

Well, aiurea moment să știu că puteam fi acolo, dar din oarecare motive, am stat în fața laptopului și am urmărit evenimentul online.

Felicitări tuturor participanților!

Cu siguranță ne vom vedea anul următor! 😀

gfdsert

One Reply to “Cum am ajuns să ratez Webstock-ul de anul acesta”

  1. […] am zis că este musai să particip și eu. Despre cum am ratat ediția de anul trecut puteți citi aici, nu are sens să mă mai plâng o dată.?  Mă bucur tare mult că anul acesta pot participa, […]

Leave a Reply