Coșuri cadou de Crăciun

În România există trei tipuri de companii: cele care oferă bonusuri în bani în perioada Crăciunului, cele care oferă cadouri pentru copiii salariaților și cele care urează un simplu „Crăciun fericit”.

Cei mai mulți ar spune că cele mai faine companii sunt cele din prima categorie. Primești un bănuț, îți iei ca tot omul un cadou, o măslină, o atenție. Ai bănuți de dat colindătorilor , cumperi niște cadouri de Crăciun pentru copii săraci sau pur și simplu îi pui la pușculiță pentru concediul de la vară.

Din punctul meu de vedere, cele mai faine companii sunt cele din a doua categorie. De ce? Faptul că pregătești cadouri pentru copiii angajaților tăi, spune multe despre tine ca firmă. Lucruri bune, evident. În primul rând, este cea mai bună metodă de a arăta angajaților tăi că sunt prețuiți și apreciați. Și nu e nevoie de nu-știu-ce cadou extravagant. Pachete cadou de Moș Nicolae sau pachete cu dulciuri pentru Crăciun sunt mai mult decât binevenite.

În al doilea rând, prin cadourile oferite copiilor angajaților, transmiți emoție, bucurie, recunoștință, respect pentru angajații tăi. Este un mod de a le răsplăti loialitatea și munca lor acumulată într-un an de zile. Fie că optezi pentru cutii cadou pentru copii, coșuri cadou simple ori coșuri cadou speciale, Gift Idea îți stă la dispoziție cu o gamă largă de produse și o infinitate de combinații.

Dacă aș fi în postura de a oferi cadouri pentru cei mici, cu siguranță aș alege așa ceva.

Sub denumirea Santa`s on Bike, acest coș cadou conține o mulțime de bunătăți, mai exact 17 produse: Nutella, M&Ms, Kinder Bueno, Ou Kinder, Rafaello, napolitane Joe, prăjitura casei…cum să nu-i cucerești pe ăștia mici? Pentru ei, dar chiar și pentru ăștia mai mari, un astfel de cadou înseamnă raiul pe pământ.

cadouri  pentru copiii angajaților
cadouri pentru copiii angajaților

Pe magazinul online Gift Idea, găsești cadouri pentru băieți și fete, fără prea multe bătăi de cap. Pe lângă asta, ai posibilitatea de a personaliza cadoul și de a alege modul de ambalare a cadoului: în coș sau cutie de carton. Eu aș opta pentru cutiile de carton, frumos decorate și colorate.

Voi ce părere aveți despre astfel de cadouri? Ați primit un astfel de coș cu bunătăți? Ați recomanda unul?

 

Leave a Reply