Cheers to the smartest brother in the world!

Nu știu dacă v-am mai povestit, dar am cel mai awesome frate din lume. Bine, toți frații mei sunt awesome, dar cu Gabe rezonez cel mai bine. Semănăm ca două picături de apă. La temperament, nu și fizic. Știți de ce este cel mai fain frate din tot Universul? Pentru că este un model pentru mine, iar de la el primesc cele mai bune și cele mai utile sfaturi! Iar pentru că nu-s egoistă, am zis să le împărtășesc cu voi, poate vă prind bine. 🙂

Iată câteva din lucrurile pe care le-am învățat de la preaiubitul meu frate.

14881721_1281218808576862_906760667_o

Am învățat o nouă unitate de măsură: măsura 5 ani! Merită să mă consum/ stresez/ supăr pentru lucru? Peste 5 ani, va mai avea o semnificație pentru mine? Va fi la fel de intens/ prioritar/ interesant acel lucru pentru mine? Va mai conta acel lucru pentru mine? Dacă da, atunci înseamnă că e ok să mă supăr și să lupt pentru acel lucru. Dacă nu, move on! Live your life!

Fii cel mai bun! Indiferent de domeniul în care activezi, indiferent de nivelul de educație, de numărul de diplome, de viața socială sau de talent, fii cel mai bun! Fă cel mai bine ceea ce știi să faci, și vei atrage doar aprecieri!

Ascultă! Ascultă părerea fiecăruia, contorizează fiecare idee și filtrează ceea ce consideri că este relevant. Nici nu știi ce informație utilă vei auzi de la o persoană de la care te aștepți mai puțin.

Fii perseverent! În viață vei da peste mai multe obstacole. Vei întâmpina multe dificultăți sau situații critice. Ceea ce contează este felul în care te raportezi la ele. Ce fel de persoană vrei să fii? Cea care renunță la prima problemă întâmpinată sau cea care perseverează și trece peste? Dacă renunți la primul obstacol, vei rămâne la același nivel, iar dacă perseverezi, evoluezi!

 

Sunt norocoasă să am un așa frate! Și sunt recunoscătoare pentru asta. Să nu mai zic că, orice întrebare aș avea, din orice domeniu ar fi, are un răspuns pentru mine.

Cheers to the smartest brother in the world!

xoxo

Leave a Reply