Cele mai frumoase sărbători de iarnă sunt în România

vacante-iarna-romania

Astăzi vă propun să descoperim-romania-logo.

 

Avem o țară foarte frumoasă, cu locuri de vis și peisaje de pus în ramă, Da, avem o Românie frumoasă și ar trebui să fim mândri de asta! Avem o țară cu tradiții și obiceiuri frumoase, cu balade și doine, cu hore și sârbe, cu umor și voie bună. Avem o țară ce merită apreciată!

Așadar, dacă nu știți ce să faceți se sărbători sau unde să vi le petreceți, luați-vă un pix, un carnețel și notați-vă următoarele recomandări. Putem începe cu mica vacanță de 1 Decembrie. Pe site-ul descoperimromânia.ro găsiți mai multe oferte pentru 1 Decembrie 2016. Locația mea favorită rămâne Vila Ally din Băile Olănești, județul Vâlcea. Știați că Băile Olănești reprezintă una dintre cele mai importante stațiuni balneoclimaterice din România? Să nu mai vorbesc că peisajele din acea zonă sunt formidabile, cu un aer pitoresc.

Sună-ți prietenii și mergeți în cea mai tare expediție în stațiunea Băile Olănești. Aveți multe obiective turistice de vizitat și multe de descoperit. Să nu ratați Peștera cu Lac, Peștera cu Perle, Lacul cu nuferi galbeni, Rezervațiile Naturale din Parcul Național Buila Vânturarița, Casa Memorială Anton Pann ori Mănăstirea Frasinei. Faceți poze, selfie-uri și creați cele mai faine amintiri. Pst, pst: am uitat să vă spun că la Vila Ally cazarea începe de la 80 de lei pe noapte. Awesome!

 

Continuăm lista cu oferta de Crăciun 2016. Dacă v-ați săturat să stați acasă de Crăciun și să aveți tone de musafiri și alte tone de mâncare de gătit, puteți alege un mini-concediu la munte. Fără rude, fără zeci de mesaje cu „Fie ca lumina…”, fără musafiri și fără stres. Sunt o mulțime de pensiuni din care puteți alege, de la Gura Humorului până la Valea Lotrului sau Stațiunea Rânca din munții Parâng. Eu mi-am petrecut acum câțiva ani sărbătorile de iarnă în Târgul Secuiesc și a fost foarte tare! Din punctul meu de vedere, Complexul Cetate Balvanyos îți oferă o atmosferă mai intimă, mai specială față de alte locuri – ceea ce este perfect pentru Crăciun. Plus că au un pachet foarte bun pentru perioada Crăciunului, iar facilitățile sunt multiple!

Să nu uităm nici de noaptea de Revelion 2017: trebuie să fie o noapte de pomină! Cum tradiția spune că Revelionul se ține la o cabană ca să-ți meargă bine tot anul, pe site-ul DescoperimRomânia.ro găsești mai multe oferte de pensiuni. Eu recomand cu mare drag Complexul Turistic Forest Ecvestru din Sucevița. Been there, done that! Este locul perfect atât pentru familii (sunt amplasate locuri de joacă pentru copii), dar și pentru grupuri de tineri. Liniște, distracție, mâncare bună și multe surprize te așteaptă în acest loc frumos!

Uitați de Târgurile de Crăciun de la Viena su beculețele de pe Champs Elyzee. Avem o Românie ce merită vizitată, mai ales acum de sărbători. Pregătiți-vă pentru Sărbători în România cu DescoperimRomânia.ro. Descoperiți cele mai interesante și inedite locuri și profitați de ofertele create de DescoperimRomânia.ro!

2 Replies to “Cele mai frumoase sărbători de iarnă sunt în România”

  1. In Romania vom descoperii intotdeauna locuri extraordinare de vizitat.

    1. Asa este! ?

Leave a Reply