Ce să NU faci la un date

ce-sa-nu-faci-la-date

Îi iubim, îi apreciem, îi admirăm, sunt amuzanți, ne protejează, se duc să ne cumpere Nurofen atunci ne apucă durerea de ovare, ne deschid portiera mașinii, ne fac complimente, ne duc, ne aduc, ne fac, ne dreg, ne vrăjesc cu rânjete – a se citi zâmbete – sexi și sunt gata să ne dea și luna de pe cer dacă le cerem acesta.  Îi invidiem pentru că-s gata în cinci minute și când pleacă în vacanță nu au nevoie de un vagon de lucruri, sunt raționali, mănâncă toată cioba din farfurie atunci când mergeți la mama în vizită, ba mai mult, cere și o a doua porție. Ce să mai, bărbații ăștia sunt niște ființe adorabile. Atunci când vor.

Că mai au și momente când se transformă, de zici că au nevoie să devoreze un Snickers ca să-și revină. O fi din cauza emoțiilor, din cauza neatenției sau pur și simplu din prea multă indiferență (a se citi exces de iubire), însă pot deveni nesuferiți imediat, încât mai degrabă ai linge un drob de sare decât să-i săruți.

– Ia spune, iubita, vrei să ieșim în seara asta?

Și fără să-ți lase un moment ca să-i răspunzi, te parchează pe locul din dreapta, se asigură că porți centura ( că doar e gentlemen omu`, ce naiba?!), pune pe fundal să behăie ceva muzică și porniți la drum. Te duce într-un loc orgasmic de romantic, cu priveliște de parcă zici că e un tablou de-a lui nenea Rembrandt și procesul de distrugere al acelei seri începe.

– Eu nu știu ce e cu Crăciunul ăsta. Nici măcar nu-mi place ideea de brad. Tu faci brad, nu? Da, da, normal că faci, că așa e tradiția. Dar eu urăsc asta. Bine, e drăguț și nu mă deranjează să văd un brad atunci când merg în vizită, dar urăsc decorațiunile de Crăciun.

TE ROG TACI! te rogi, în gând.

– Și, dacă stai bine să te gândești, Crăciunul nici măcar nu se sărbătorește iarna. Ci vara. Știai asta? Știai?

TACI. TE ROG EU, TACI. SPUNE-MI DESPRE MAȘINI, FOTBAL, MESSI, ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ, DAR NU ASTA. 

– Tu ce părere ai, iubita?

– Hmm?

– Ce părere ai? Nu mă asculți?

O OAIE, DOUĂ OI, TREI OI…OPTZECI ȘI CINCI DE OI..HMM, E CHIAR DISTRACTIV SĂ NUMERI OI ÎN GÂND…

– Mda, ba da. Știu că în mod normal Crăciunul s-ar sărbători vara, dar ce să fac acum? Să mă colind singură în August, în timp ce toți prietenii mei merg la piscină? Apropo, știi să înoți? întreabă ea încercând să schimbe subiectul.

– Da. Știu. Apropo, ce părere ai despre preoți? Ți se pare normal ce fac ei? E afacere curată..

BRAVO! AM TERMINAT-O CU CRACIUNUL, ACUM VORBIM DESPRE PREOȚI. 

– E fix afacere ce se întâmplă. Nu zic să nu contribui cu bani, să dai, să ajuți, dar e deja prea mult. Și fac lucruri murdare..ohohoo, și nu-s puține. Cum să-ți placă în România?

90 DE OI..100…CUM ERA REȚETA AIA URECHI CHINEZEȘTI? 

– Și tinerii ăștia se mai plâng că pe timpul lui Ceaușescu aveau restricții. Și acum oamenii sunt puși la zid, resuși la tăcere, dar altfel. Și lucrurile astea oribile pe care le auzi la TV chiar se întâmplă.

BAMBUS, SOS DE SOIA, URECHILE CHINEZEȘTI, OF COURSE..ȘII, GATA! îN MOD OFICIAL MI-AM OMORÂT OPTIMISMUL ȘI BUNA DISPOZIȚIE. RIP!

Dragii noștri, vă iubim și ne place mult să stăm în compania voastră, dar nu începeți cu frustrări și subiecte retarde atunci când sunteți la un date. Asta în cazul în care mai doriți să fie și un al doilea date, cândva în viața asta.

Ce să NU faci la un date?

Nu turui ca o mașină stricată despre subiecte care pot strica atmosfera sau, mai bine, nu turui deloc. It`s not sexy at all!

xoxo

 

 

 

10 Replies to “Ce să NU faci la un date”

 1. Popa Oana-Gabriela says: Reply

  Multumim pentru sfaturi..desi am trecut de faza asta sfaturile tale sunt binevenite, te pup

 2. Mihaela-Daniela Dobre says: Reply

  Mulțumim pentru sfaturi!

 3. Sandu Madalina says: Reply

  Sfaturi de tinut minte! ?

 4. Mulumim,mereu apeciez orice sfat???

 5. Big like 🙂 sunt utile in unele cazuri!

 6. Multumim pentru aceste sfaturi

 7. Anda Gabriela Moc says: Reply

  Bucura te ca turuie…o sa vezi ca o sa vina si momente cand o sa stati ore intregi fara sa spuneti nimic…sa dea Dumnezeu sa nu fie cazul! Deci…fii fericita acum…si daca crezi ca el e alesul…accepta- l asa! Sarbatori fericite!

  1. Făceam mai mult faz de necaz, nu a fost chiar atât de horror! 😀 Sărbători frumoase să ai! xoxo

 8. Constantin Daniela says: Reply

  Multumim mult de sfaturi sunt mai mukt decât binevenite

Leave a Reply