Cafeaua Starbucks sucks

cafe-latte-starbucks

Înainte de a scrie acest articol, m-am pregătit fizic, psihic și sufletește pentru reacțiile pe care le voi stârni în rândul marilor fani Starbucks. Dar eu îmi susțin părerea și mă declar dezamăgită de această licoare magică. Da, cafeaua Starbucks sucks! Și asta cred că pot confirma toți consumatorii de cafea.

Chiar azi am intrat într-o cafenea Starbucks și am comandat un latte. Barmanul mă întreabă „Vrei mai aromată sau mai intensă?” Stau două secunde să mă gândesc și cer o cafea aromată. Ghici ce? Nu se simte nici măcar o diferență între cafeaua normală și cea aromată. Nici măcar una mică, micuță, mititică. Seriously, guys?!

Trecând cu vederea peste acest mic detaliu, cafeaua este atât de slabă încât mi se pare că beau ceai. Gustul de lapte/ spumă de lapte acoperă cu mult gustul de cafea. De aceea, afirm că Starbucks sucks! No divelor, v-a stat  cafeaua în gât, acum că ați citit această propoziție? Na că mai scriu o dată, de data aceasta mai mare: CAFEAUA STARBUCKS SUCKS! Plătim brandul, ca la multe alte produse.

starbucks

Și atunci, de ce mai mergem la Starbucks? De ce ne dăm check-in-uri la faimoasa cafenea ori postăm poze cu paharul- simbol? Eu mă gândesc tot mai serios să renunț la Starbucks în favoarea cafelei Captain Bean sau Teo`s Cafe. La ei cafeaua chiar are gust de cafea!

Este adevărat că Starbucks a devenit deja un brand, o emblemă, un trend, un sentiment, dar băuturile pe bază de cafea sunt nașpa rău. Luxul locației, fotoliile confortabile,atenția acordată clientului și paharul personalizat au scopul de a echilibra gustul cafelei. Mie mi se pare doar lipsă de respect față de client să servești cafea fără gust la un preț ridicat. Cred că din acest motiv au și lăsat pe măsuța unde îți prepari cafeaua, recipiente cu scorțișoară și ciocolată.

Singura băutură pe bază de cafea este Frappucino cu ciocolată.

Acum puteți arunca în mine cu ouă, roșii și ce mai aveți la îndemână. Nu mă supăr!

 

xoxo

 

12 Replies to “Cafeaua Starbucks sucks”

 1. Recunosc, n-am baut niciodata cafea de la Starbucks, n-am in oras, n-am in judet. Totusi, sunt coffee addict si daca as merge undeva sa beau o cafea buna, si mi-ar oferi o bataie de joc, n-as mai calca acolo 😀

  1. Hi5! 😀 Îmi place cafeneaua, e cu mult bun gust, dar cafeaua lasă de dorit.

 2. Sunt absolut de acord cu ce zici. Nu-ți dau nici o roșie :))
  Btw, cafea tare bună găsești la Roots și la (mai nou) Narcoffee pe Eroilor ambele
  Awesome stuff 🙂
  Nu-s cosy localurile, dar eu le ador 🙂

  1. Eroilor, în Cluj? Trebuie să recunosc faptul că nu am auzit de aceste cafenele 🙂 Mercii :*

 3. Să știi că plătim brandul! Eu nu beau cafea, însă ies uneori la Starbucks și îmi comand diferite frappe-uri, dar nu mi se pare că-și merită banii. E unul cu ciocolată care îmi place, însă nu pot să zic că mă dă pe spate. Iar la banii ăia, cred că ar fi trebuit să mă dea. :)) Măcar sunt drăguțe paharele..

  1. Și mie îmi place cel cu ciocolată, deși e drept că e loc de mai bine. 😀

 4. ghelbere elena says: Reply

  Ce bine ca imi beau cafeaua acasa si nu merg in cate o cafenea sa o beau.

 5. Valeria Chertes says: Reply

  Nu am baut niciodata nici nu stiu daca la noi in Oradea se gaseste.

 6. Am băut de cate ori și mi se pare buna

  1. Atunci ignora ceea ce am scris mai sus. 🙂

 7. Exista starbuck in Romania??

  1. Esti ironic, asa-i? 😀

Leave a Reply