Cadouri handmade pentru EL

bratari-handmade-barbati

Mie îmi plac să fac cadouri mai mult decât să le primesc. Satisfacția parcă este mai mare în momentul în care vezi un zâmbet larg pe chipul celui care primește cadoul, decât atunci când te trezești cu un cadou-surpriză în fața ta. Cel puțin, așa se întâmplă la mine! Eu nu prea știu cum să reacționez la cadouri. Deși mă bucur să văd că o persoană îmi oferă un cadou – indiferent cât de mic este, nu prea știu cum să reacționez. Mă emoționez, mă fâstâcesc, zâmbesc stângace, rămân fără cuvinte.

Îmi place să ofer cadouri persoanelor dragi mie, chiar și fără să fie vreo ocazie specială. Și cum majoritatea cadourilor pe care le ofer sunt handmade, dar am două mâini stângi, apelez mereu la specialiștii din domeniu. De exemplu, zilele trecute am văzut pe magazinul online brățări-handmade.ro câteva modele superbe de brățări Rudraksha autentice. Și cum nu m-am putut decide asupra unui singur model, am comandat două brățări cu Rudraksha pentru iubitul meu. Asta deși, săptămâna trecută a fost ziua lui și i-am mai luat un cadou. Tot handmade!

 

Bratara-cu-RUDRAKSHA-autentice-si-BuddhaBratara-barbateasca-cu-RUDRAKSHA-autentice

Bine, eu am ales aceste brățări datorită faptului că mi-au plăcut mult design-ul, dar știți că aceste brățări au o mică poveste în spate? Deși aceste brățări aparțin culturii hinduse, ele au ajuns foarte populare în întreaga lume datorită efectelor sale pozitive asupra omului. Deci iubitul meu nu numai că va primi brățări handmade superbe, dar acestea îl vor ajuta în menținerea echilibrului și armoniei în viața sa.

Cum sunt curioasă din fire, am vrut să văd ce modele de brățări pentru domni sunt disponibile pe acest site. În mintea mea limitată credeam că voi găsi 2-3 modele și gata. Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut tot felul de modele, de culori și dimensiuni: brățări bărbați simple, brățări bărbați elegante, brățări bărbați clasice sau cu talisman. Există o gamă variată de brățări pentru bărbați pentru toate gusturile și, toate, sunt la prețuri mai mult decât accesibile.

Voi cum vă răsfățați persoanele dragi din viața voastră?

Sursă foto: brățări-handmade.ro

2 Replies to “Cadouri handmade pentru EL”

  1. Super articol :*

    1. Mulțumesc, drăguțo! xoxo

Leave a Reply