Be Smart. Use Smart Protection.

Trăim într-o societate smart. Suntem mândrii deținători de telefoane smart, televizoare smart, ochelari și ceasuri smart, mașini smart, iar lista poate continua. Mai mult decât atât, participăm la training-uri care ne învață cum să obținem obiective smart. Și e foarte tare! Drept urmare, subiectul pe care îl voi aborda astăzi este – evident, despre un produs smart. Și anume, smart protection. Ce este, cum arată, la ce ne ajută și de unde îl putem achiziționa, vă voi scrie în continuare cât ați spune „SMART”.

Ce este Smart Protection?

Ei bine, este un nou accesoriu must have al anului. Și nu doar pentru anul 2016, ci mulți ani de acum încolo. Este exact ca și denimul: nu dispare din trend-uri așa..de pe o zi pe alta. Smart protection reprezintă un produs premium, bine gândit, pentru a oferi protecție telefoanelor mobile. Este mai mult decât o folie protectoare pentru ecranul telefonului tău mobil: e un concept nou, inovator și revoluționar pe piață. Odată montată pe device, această folie Clasic Smart Protection care conține polimeri elastomeri se mulează perfect pe întreaga suprafață și devine invizibilă. Acest lucru nu înseamnă că este mai puțin eficientă, din contră: este compusă din 4 straturi speciale, cu o grosime de 0,2mm, având puterea de a „vindeca” zgârieturile fine. Cool, așa-i?

Cum arată o folie de protecție marca #Smart Protection?

 

apple-iphone-6-full-body

Fix așa. Există o gamă largă de folii de protecție, de la posesorii de telefoane cu măr mușcat până la muritorii de rând cu telefoane obișnuite. Serios, această folie despre care vă vorbesc, este disponibilă pentru orice tip de smartphone, de la orice producător. Așa că, intră pe pagina de facebook a echipei SmartProtection, pentru a fi la curent cu toate noutățile. De asemenea, nu uitați de faptul că pe 18 noiembrie este Black Friday, iar pe site-ul smartprotection.ro găsiți reduceri importante la folii de protecție și alte accesorii. Be SMART și profită de aceste reduceri pentru a-ți răsfăța telefonul mobil.

 

 

De ce să folosim folie de protecție smart?

Ei bine, haideți să facem un mic joc de imaginație. Tu ești personajul principal în poveste. Imaginează-ți de câte ori folosești telefonul mobil într-o zi obișnuită. Sau, ca să îți fie mai ușor, cât timp pe zi NU folosești telefonul mobil. Puțin de tot, așa-i? Butonezi smartphone-ul în timpul cursului deoarece te plictisește proful cu teoria lui, în timpul examenului te consulți cu preaiubitul telefon, în timp ce ești la cafea cu colegii faceți selfie-uri și dați check-in-uri, pe autobuz te joci candy crash, în timp ce traversezi strada trimiți mesaje iubitului să verifici pe unde-și pierde timpul, înainte să adormi să vezi ce și cine a mai postat ceva interesant pe peretele virtual. Acum ai o imagine mai clară, așa-i? Buun. Și acum îți adresez o simplă întrebare: de câte ori nu ai scăpat telefonul în timpul activităților de mai sus? De câteva ori, cel puțin. Te alegi cu ecran spart, zgârieturi sau, în cel mai rău caz, cu chestii interne distruse. Exact cum am pățit și eu cum două săptămână cu Note 3-ul meu. Mă îndreptam spre stație și trimiteam un e-mail în același timp. Într-o secundă de neatenție, l-am scăpat. Rezultatul? Ditamai zgârietura plus placa de bază distrusă. Adio Note 3.

Este mai bine să previi distrugerea telefonului tău mobil, utilizând folia de protecție Smart Protection, decât înlocuirea periodică a acestuia. Numai zic, nu dau cu parul! 🙂

 

var_page_brand_logo

Sursă foto: smartprotection.ro

 

 

xoxo

Leave a Reply