AVBS – ajutorul potrivit la momentul potrivit

credit-pentru-investitii

Sunt o norocoasă, v-am mai spus asta? Ei bine, astăzi este o dublă sărbătoare pentru mine: nu numai că împlinesc frumoasa vârstă de 25 de ani ( un sfert de veac, știu), dar și mica mea afacere împlinește azi doi anișori! Doi ani! Cine ar fi zis că visul meu va prinde contur într-un mod atât de frumos și va ajunge la această vârstă frumușică?

EL! EL este persoana căruia trebuie să-i mulțumesc pentru acest lucru. EL a crezut în mine și în visul meu, m-a încurajat, m-a ajutat să schițez planul de afacere, m-a sfătuit și m-a ajutat să trec peste orice obstacol întâlnit. Tot EL m-a învățat să-mi promovez afacerea într-un mod eficient și simplu – că doar de asta sunt azi aici, și tot EL s-a ocupat de creșterea brand awareness-ului.

EL este cel care a văzut în mine potențial și a crezut în abilitățile mele. Și, evident, tot EL m-a bătut la cap până când a văzut că afacerea mea prinde viață. EL m-a ajutat să-mi cumpăr echipament, să găsesc cea mai potrivită, cea mai ieftină și cea mai cozy locație.

EL m-a ajutat să pun pe picioare firma mea de training la care am visat de foarte mult timp. EL mi-a pus la dispoziție toate resursele sale pentru ca visul meu să se transforme într-o afacere de succes!

AVBS-CREDIT

Acum, la doi ani de când livrez constant training-uri în Cluj, iar numărul clienților a crescut, mă gândesc să-mi duc afacerea la un alt nivel. Dar, evident, pentru asta am nevoie de bani. Mulți bani! Este destul de evident că am nevoie de ajutor financiar, dar nu prea am încredere să iau un împrumut bancar. Și de această dată am apelat tot la EL – fratele meu, căci despre el este vorba- căci de fiecare dată are o soluție pentru problemele cu care mă confrunt sau măcar un punct de pornire.

– Alina, tu ai nevoie de un împrumut! Cu cât îl iei mai repede, cu atât mai bine pentru afacerea ta! Nu uita faptul că pe acest segment competiția este foarte mare, iar tu trebuie să fii mereu cu un pas înainte! Apelează la un broker pentru obținerea unui credit bancar, cu siguranță îți va oferi cea mai bună soluție de creditare! Poți să apelezi la specialiștii financiari AVBS, mi se par fac o treabă excelentă. „Visează…obține cu AVBS!”

– Hmm?!

– Acesta este sloganul lor! Tu visezi la extinderea afacerii tale, îți pregătești planul de atac, iar ei vin cu creditul pentru investiții potrivit afacerii tale! Ia spune-mi, la ce te-ai gândit mai exact? Ai idee de câți bani ai nevoie?

– Vreau să dau viață unui nou proiect pentru educație non-formală copiilor din zona rurală, iar pentru acest lucru am nevoie de mai mult spațiu, de mai multe materiale și de mai multe echipamente. Nu știu exact o sumă, dar este evident că am nevoie de un împrumut. Nu dispun de atâția bani! Dar… copiii aceștia merită o șansă educație informală și la dezvoltare personală! Merită să investești în educație, cred că este cea mai valoroasă investiție!

Când ai un vis, crede în el. Luptă pentru el. La timpul potrivit vei avea parte și de ajutorul potrivit!

Visează…obține cu AVBS!

Articol scris pentru proba 9 din cadrul competiției Spring SuperBlog 2017!

 

Sursă foto: super-blog.eu și bucurestifm.ro

Leave a Reply