Avantajele de a construi cu Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

casa-constructie-materiale

– Dragul meu, m-am gândit…

Oh, nu! Cele mai groaznice cuvinte pe care le pot auzi într-o dimineață atât de frumoasă! Draga mea, nu vreau să știu la ce te-ai gândit, că asta sună a bani mulți cheltuiți! Văd cu ochii minții soldul total de pe card și încerc să-l memorez, căci după ce vom avea discuția asta, sigur nu va mai arăta așa! ”M-am gândit” – două cuvinte pentru care eu o să lucrez iar ca prostul o lună întreagă…

Încerc să îi distrag atenția.

– Draga mea, dar ce bine arăți astăzi! Și ce bine miroase cafeaua aia pe care expresorul a făcut-o în doar câteva minute!

– Dragul meu, insistă ea, m-am gândit…

La ce? La ce te-ai putea gândi tu într-o dimineață? Că numai tu și pisicile alea negre și diabolice stați și croșetați idei. Vă gândiți, cică!

– La ce te-ai gândit, draga mea?

– M-am gândit, și începe să zâmbească malefic, să ne mutăm!

– Holy F****ing Jesus! Să ce? întreb eu în timp ce am înghețat pe scaun!

– Ei, haide, nu mai dramatiza așa! Să ne mutăm din apartamentul ăsta!

– Dar…dar nu avem nici măcar 6 luni de când ne-am mutat aici! Și parcă era apartamentul viselor tale!

– Da, e adevărat! Doar că acum ne vom muta la casa viselor mele!

vindem-ieftin-logo

Mi-am dat seama că nu mai aveam nici un cuvânt de spus și i-am dat cardul. Evident că nu erau suficienți bani pe el pentru a construi o casă, dar ea reușise deja să obțină un credit frumușel. Lupta mea era pierdută, chiar dinainte să înceapă pentru că, în cazul în care nu știați, o femeie este mai hotărâtă decât un uragan. Katrina ia lecții de la draga mea soție. Când își pune ceva în cap, e bai mare: face prăpăd dacă încerci să te opui, dă cu ideea ta de pământ, o calcă în picioare și te lasă în pielea goală. Așa că, bărbat înțelept ce sunt, îi dau cardul, îi dau și pinul și mă retrag încet din raza ei vizuală.

Ea, bucuroasă, se așează la masa din bucătărie și începe lista.

– Bun, bani am. De unde să comand ce-mi trebuie? Dar stai, ce îmi trebuie?

Căută pe Google „materiale de construcții”, „amenajări exterioare”, „amenajări interioareși fix în momentul în care credeam că nu va găsi nimic interesant la preț decent, boom! Google i-a dat o alternativă: Vindem-Ieftin.ro.  După nici cinci minute, vine către mine.

– Problemă rezolvată. Ne facem casa cu Vinde-Ieftin.ro.

– Așa repede?

– Da, stai să-ți explic.

Alte cuvinte care fac să-mi crească pulsul mai mult decât pot duce. Când aud „stai să-ți explic” am același sentiment ca și când ești legat la mâini și picioare, ai scoci la gură și ești obligat să vezi cum ești jefuit! Gafe nu mai pot face, așa că îi arăt soției mele cel mai irezistibil zâmbet și ascult.

vindem-ieftin-materiale-constructii

– E super rentabil să ne facem casa cu ei. Le-am transmis deja bugetul pe care îl avem pentru casă și, ghici ce? Ei se ocupă de restul. O să fim scuțiți să alergăm ca nebunii prin depozite și să ne obosim ochii prin magazinele online pentru a găsi cele mai bune prețuri. În plus, marfa este livrată direct de la producător, ceea ce înseamnă că mai economisim niște bănuți pentru că nu vor mai fi incluse toate taxele de manipulare marfă, etc.

– Mai știi ce experință neplăcută au avut Emilia și Dan când și-au construit casa lor? Și cum li s-a băgat pe gât materiale de construcții de care nu aveau musai nevoie? Și mai erau și de o calitate îndoielnică? Ei bine, cu Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro evităm asta. Să nu mai zic că tot la ei pe site găsim tot ce avem nevoie: de la materiale pentru structura si fundatie, izolatiitamplarie PVC și până la tencuieli decorativeCategoriile sunt categorii, clare și organizate pentru a fi ușor de comandat de către oricine. Nu te încurci în liste și listuțe, în sute de furnizori și alte nebunii. Un alt plus este faptul că, cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât mai ieftin va fi pentru noi. Am văzut că pe site-ul lor scria faptul că putem obține între 10%-30% reducere dacă am compara mai multe oferte pentru același produs și dacă am comanda centralizat materialele necesare de construcții. Vezi, avem avantaje dacă ne construim căsușa noastră cu ei.

vindem-ieftin-amenajari-interioare

– Ceea ce îmi mai place la ei este faptul că au pe site o secțiune cu recenzii video  care te ajută să înțelegi mai bine conceptul lor. Așa vezi și cum lucreză și cât de serioși sunt. Urmează să ne consultăm cu echipa Vindem-ieftin și să alegem exact materialele și cantitatea. La acoperișuri va fi mai greu să ne decidem.

Adică să te decizi și să-mi comunici ulterior și mie. Și totuși, ce zice ea acolo nu e chiar așa rău. Mai bine investim sigur cu o echipă de profesioniști și ne construim o casă a noastră, decât să luăm la grămadă recomandările (a se citi lingușelile) lucrărilor comerciali din marile magazine. 

– Dragul meu, m-am gândit…

Oh, nu! Un alt „m-am gândit”! Ce, ce te-ai gândit? 

– M-am gândit să începem chiar de acum…

Și uite că nu mereu femeile cheltuiesc aiurea banii!

Articol scris pentru proba a cincea din concursul Spring SuperBlog 2018!

xoxo

Sursă foto: Vindem-Ieftin.ro

 

5 Replies to “Avantajele de a construi cu Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro”

 1. Agache Lucica says: Reply

  Asa este daca ar fi dupa noi si sa fie si posibilitati materiale ne-am muta in alta casa oricand dorim,dar e mai bine sa cautam metode care sa ne fie benefice pentru o renovare corecta si ramanem la final multumiti,privind la bijuteria de casa care parca e alta.,asta este o parere a mea.

 2. Deaconu daniela says: Reply

  Interesant articol
  Multa bafta
  Pupici

 3. Auuuuuuuuuuu. Bine Alinutaaaa. Fi REA. “Katrina ia lecții de la draga mea soție”, buna asta, dar trebuia sa mai dezvolti si tu un pic, oooooof.
  Trebuia sa dai cu el de pamant ))))))).
  Oricum, bravoooooo. Te pupacesc. Asa te vreau. Daca nu ai fi tu, i-ar manca cainii din traista, ar murii, ar murii si iar ar murii.)))))))(stiu de cacofonia folosita, doar Doru Octavian Dumitru spune tot)

 4. ghelbere elena says: Reply

  Cel mai bine este cand poti cumpara pentru construirea, renovarea unei case tot ce ai nevoie dintr-un singur loc. Si daca mai ai parte si de o reducere buna e si mai bine.

 5. Valeria Chertes says: Reply

  Iti doresc succes la concurs.

Leave a Reply