Ai nevoie de un buton de RESET?

buton-reset-slabire

Știi momentul acela în care tot românul (și nu numai) se trezește pe 1 ianurie și are marea revelație de a-și scrie rezoluțiile pentru noul an? Normal că-l știi, că și tu te numeri printre ei. Și eu. Și începem un nou an, cu noi obiective, noi planuri, noi dorințe. Încercăm strategii și ne pierdem în detalii. Și obosim!

Obosim, dar nu (doar) fizic. Obosim să purtăm aceleași măști în fiecare zi, să ne rostim aceleași minciuni, să ne facem promisiuni pe care știm prea bine că nu le putem respecta, să iubim, să oferim un zâmbet, să rostim o vorbă bună, să trăim. Obosim să fim dezamăgiți, să ascultăm, să fim singuri, să avem așteptări. Obosim să ne ținem de un plan superficial făcut în câteva minute într-un moment de maximă voință, cu speranța că ne va schimba viața peste noapte. Obosim să ne prefacem, obosim să mai fim aceiași noi vechi într-un an nou! Și atunci, atunci ai nevoie de un buton de reset!

limitless-logo

Dacă aș avea un astfel de buton în viața mea, mi-aș reseta limitele. Să fiu Limitless este noul meu obiectiv! De ce? Ca să nu am granițe și limite! Să nu mă îngrădesc nici o clipă și să nu mă limitez la anumite crezuri și noțiuni. Să nu trăiesc într-un bubble după niște reguli impuse de societate. Cum am de gând să fac asta? Prin ruperea oricărei bariere. Prin a înțelege că eu și eu numai eu pot să-mi schimb condiția și că eu sunt singura persoană responsabilă pentru fericirea mea. Să îmi dau timp să învăț, să descoper, să fiu liberă. Să învăț să învăț! Să îmi permit să nu fiu perfectă, ci doar o variantă mai bună a mea. Să nu aleg efectul de turmă și să îmi găsesc lucrurile care îmi fac mie bine, chiar dacă asta înseamnă să fiu diferită.

Pe acest principiu se bazează și noul program de remodelare corporală, Reset by Limitless! Acest program inovator și revoluționar permite participanților să aibă parte de o abordare diferită, personalizată încă de la prima ședință. Dacă tu ți-ai propus pentru 2018 să slăbești, acest program îți foarte fi de ajutor. Nu va face treaba în locul tău, însă te va învăța cum să-ți faci tu treaba, cum să tragi de tine, cum să fii fără limite, cum să fii tu într-o versiune mult mai bună.

Limitless se împarte pe trei luni. În prima lună vei primi un plan de alimentație personalizat, plan care este realizat în funcție de obiectivele tale și în funcție de rezultatele testului online pe care trebuie să-l parcurgi. Nu e nimic complicat, don`t worry! În cea de a doua lună deja vei fi stăpân pe informație, vei învăța cum să-ți creezi un meniu atât pentru tine, cât și pentru restul familiei tale. A treia luna este dedicată implementării acestui nou stil de viață și te va învăța cum să-ți menții greutatea sub control.

Să vă spun un secret? În urma acestui program, dacă te ții de treabă, poți pierde între 10 și 18 kg! Bineînțeles că rezultatele nu depind doar de voința și motivația ta, ci și de datele genetice.

Limitless nu este doar un loc unde îi iei rămas bun de la kilogramele în plus, ci te face să te iubești mai mult, să te apreciezi mai mult, să crești încrederea în sine. Mie nu numai că-mi place conceptul lor, dar și site-ul lor arată foarte bine.

Care îți sunt rezoluțiile pentru 2018? Tu ce ai reseta în acest an?

xoxo

Sursa foto: Facebook Limitless

 

6 Replies to “Ai nevoie de un buton de RESET?”

 1. Popa Oana-Gabriela says: Reply

  Wow, tare interesant acest concept. Chiar imi place!

  1. Hi hi! Si mie! 🙂

 2. ghelbere elena says: Reply

  Nu obisnuiesc sa-mi planurile pentru un an. De obicei nu ma pot tine nici de planul facut pe o luna. Desi sunt putin mai plinuta nu vreau sa slabesc pentru ca imi place cum arat si cum stau hainele pe mine.

  1. Daca te simți bine în pielea ta, altceva nu mai contează! 🙂

 3. Valeria Chertes says: Reply

  Eu am cateva kilograme in plus ar fi bine sa fac si eu ceva.

  1. Bună, Valeria! Suntem siguri noi te putem ajuta să îți îndeplinești scopul. J Te aștept cu un semn pe adresa de email: [email protected], și putem discuta mai multe detalii despre Reset. O zi cu soare! 🙂

Leave a Reply