Înapoi la tastatură și o cursă contra cronometru

madmoiselle-sarcastique-superblog

După o pauză destul de lungă, sunt încântată să vă anunț că m-am întors! Și nu așa, oricum, ci pregătită să particip (din nou) la competiția SuperBlog. Cu toate că timpul nu îmi este cel mai bun prieten în această perioadă, am decis să mă înscriu în ediția de toamnă a concursului vazând prima probă. De când am citit titlul probei a fost o sclipire de moment și am zis că trebuie să scriu acest articol. Va fi cu siguranță un articol de suflet, indiferent ce punctaj îmi va aduce!

Înapoi la tastatură pentru SuperBlog

Sincer, îmi era dor să revin pe blog. Și acum realizez că îmi era dor și de această competiție frumoasă! Îmi era dor să citesc de 11658304 de ori brief-ul, să aștept cu sufletul la gură notele apăsând la nesfâșit F5, să descopăr branduri noi și să îmi pun creativitatea la încercare. De faptul că e proba grea, dar să fiu plăcut surprinsă să iau un loc pe podium pentru acea probă. Să am un roller coaster de sentimente pe toată durata competiției, să fac haz de necaz.

SuperBlog 2024

Nu o să mint că-mi va fi ușor să duc această competiție, căci viața de mamă a doi copilași sub 4 ani poate fi copleșitoare. Să nu mai povestesc de cei doi blănoși și nevoile lor aferente, dar și viața de antreprenor. E muuult de muncă, dar fix aceasta e provocarea mea pentru mine. Să găsesc balansul perfect între viață, job, pasiune și creativitate. Să găsesc timp să scriu chiar și în cele mai aglomerate zile.

Hai și tu în SuperBlog dacă vrei să îți testezi limitele. Poți scrie la câte probe vrei, însă sfatul meu e să participi la toate. Acolo e tot farmecul acestei competiții frumoase! Iar dacă nu ești blogger, aștept feedback-ul tău la fiecare articol scris. Sunt curioasă să vă citesc părerile!

Leave a Reply