wishlist-poseta-crossbody-mica

Răsfoind site-ul New Chic, am descoperit alte lucruri super interesante. Poșete și poșetuțe, pantofi de toate culorile și pentru toate anotimpurile, accesorii care mai de care mai atrăgătoare și lista poate continua până la Dragobetele viitor. Nu se putea să nu fac un alt wishlist.

poșetă-mică-damă-fashion

Poșete 

Mai nou îmi plac poșetele mici. Iar aceasta e tare drăguță, numai bună pentru pozat. De mult îmi doream o astfel de poșetă și sunt fericită că am găsit-o pe newchic.com la numai $16. Deși pare mică, e destul de încăpătoare. Ai loc pentru chei, portofel, telefon, cremă de mâini și alte minuni ce le putăm zi de zi cu noi.

ochelari-de-soare-polarizati-aurii

Ochelari de soare

Eu am o problemă cu ochelarii de soare sau ei au o problemă cu mine, nu știu. Ideea e că ori de ori am nevoie de ei, dispar. Sau îi pierd. Sau îi rup. Din greșeală, evident! So, am nevoie de o pereche nouă de ochelari de soare, iar acest model mi se potrivește. Pe site-ul lor sunt multe modele drăguțe, dar cum am față rotundă trebuie să mă mulțumesc doar cu aceștia. Și costă doar $7. Pot să-mi iau chiar două perechi, just in case! Haha!

bluza-dama-lunga-dungi

Haine

Nu mă satur niciodată de haine. Mă plictisesc destul de repede de ele și mereu vreau altceva nou. Această bluză în dungi mi-a atras atenția: sexy, comodă, instagramabilă. Este disponibilă pe două culori, alb și negru, dar mie îmi place mai mult cum arată pe negru. Sper să corespundă mărimile și să îmi vină bine! 🙂

Partea bună e că aceste bunătăți se află în drum spre mine și vor ajunge în câteva săptămâni! Sper că această dată nu voi mai avea probleme la Vama Cluj Napoca!

xoxo

8 Replies to “Wishlist New Chic”

 1. Anda Stanciu says: februarie 23, 2018 at 1:07 pm

  Frumoase lucruri ti-ai ales

  1. madmoiselle says: februarie 23, 2018 at 4:45 pm

   Multumesc 🙂

 2. Valeria Chertes says: februarie 23, 2018 at 1:25 pm

  Imi place bluza foarte mult.

 3. madmoiselle says: februarie 23, 2018 at 4:45 pm

  Da, e tare draguta 🙂

 4. ghelbere elena says: februarie 24, 2018 at 11:09 am

  Ai ales niste lucruri foarte frumoase. Bluza imi place cel mai mult.

  1. madmoiselle says: februarie 25, 2018 at 5:02 pm

   Mulțumeeesc! :*

 5. Deaconu daniela says: martie 6, 2018 at 12:33 pm

  Îmi place ce ti ai ales dar in special poșeta e minunata o adorrr❤️😍😍

  1. madmoiselle says: martie 6, 2018 at 12:54 pm

   Abia astept sa vina la mine <3 e super adorabila!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*