we-love-retro

A fost weekend retro la Cluj. Peste 10 000 de români au dansat pe muzica anilor 80 la We Love Retro la Sala Polivalentă din Cluj Napoca. A fost o ediție incendiară, cu public frumos și cu artiști extraordinari.

Ziua de sâmbătă a început cu o conferință de presă, unde am avut ocazia să o ascult pe CC Catch. O artistă completă și complexă, naturală și simplă, dar foarte iubită de publicul clujean. A fost aplaudată minute în șir, motiv pentru care CC a revenit de două ori pe scenă, cântând hit-urile „I can lose my heart tonight” și ”Cause we were young”.

we-love-retro-2018

DJ Alex, N&D și N-Trance au dat start petrecerii retro și au încălzit publicul pentru artista de origine germană, CC Catch. În cadrul conferinței de presă, artista a mărturisit că este vegetariană și adoră sushi-ul. Bea multă apă și ceai, nu prea consumă alcool, iar atunci când o face preferă șampanie rose. De asemenea, face yoga și încearcă să se bucure de cât mai multe lucruri pe care viața i le oferă. „Între a fi fericită și a avea dreptate între-o discuție, prefer să fiu fericită” a mai spus artista.

we-love-retro

Jocurile de lumini, ploaia de confetti și efectele speciale au întregit spectacolul de sâmbătă seră. La scena secundară, DJ Lupașcu a făcut atmosferă cu muzică mixată pe benzi de magnetofon și viniluri. Avea la el, mai exact, 3000 de viniluri. Publicul clujean, de toate vârstele au dansat ore întregi pe muzica mixată de DJ Lupașcu.

we-love-retro

Evenimentul a fost sold out, conform Spotlight, organizatorul evenimentului We Love Retro.

Cel mai mare party retro din România a fost închis de către Brooklyn Bounce care a mixat până în jurul orei 3 am. Chiar dacă era o oră foarte târzie, publicul era încă activ, dansând pe ritmurile dance și chiar house alături de Brooklyn Bounce.

we-love-retro

A fost o reală plăcere să fiu prezentă la acest eveniment spectaculos și abia aștept să ne revedem în 2019!

xoxo

4 Replies to “Weekend retro la Cluj”

 1. Sery Andreea says: octombrie 23, 2018 at 7:22 pm

  Cred ca a fost foarte frumos ❤🤗

  1. madmoiselle says: octombrie 25, 2018 at 12:07 am

   Yeasss! xoxo

 2. Rosu Gabriela says: octombrie 25, 2018 at 6:30 am

  Un eveniment spectaculos! 😍

  1. madmoiselle says: octombrie 25, 2018 at 10:28 am

   Așa este! :*

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*