We Love Retro- a party to remember

we-love-retro

Unul dintre motivele pentru care iubesc Clujul este faptul că îmi oferă diversitate. De la oameni și obiceiuri, până la localuri și festivaluri!

We Love Retro este un festival de muzică aflat la a cincea ediție care va avea loc pe 20 octombrie 2018 la Sala Polivalentă. Această ediție vine cu o surpriză pentru iubitorii de muzică retro, și anume, o nouă scenă. Pe această scenă DJ Sorin Lupașcu va face magie pe vinil și benzi de magnetofon. Sorin Lupașcu face parte din prima generație de DJ din România, având peste 42 de ani de experiență.

We Love Retro aduce pe scenă artiști de talie internațională care vor încânta publicul clujean cu muzică live. Printre artiști se numără C. C. Catch, N-Trance, Masterboy&Beatrix Delgado, East 17, N&D și Brooklyn Bounce DJ.

Organizatorii acestui eveniment este Spotlight care merită un rând de aplauze pentru implementarea acestui concept RETRO. Ei au pregătit și un decor inedit pentru acest party și spații special amenajate. Abia aștept să văd despre ce este vorba!

we-love-retro-poster

Pe scena principală va răsuna muzica anilor 80 și 90, C. C. Catch fiind și headline-ul serii. Va cânta piese precum „I can lose my heart tonight”, „Heaven and Hell”, Heartbreak hotel”, „Are you man enough” și „Soul surviver”.

„Stayin` Alive”, „Set you Free” și „Disco” sunt doar câteva dintre hit-urile pe care N-Trance le va interpreta pe scena We Love Retro. EAST 17 sunt băieții care au făcut ravagii în rândul fetelor în anii 90, iar pe 20 octombrie vor face ravagii din nou pe scena principală We Love retro cu piesele „It`s Alright”, „Stay Another Day” sau „Thunder”.

Masterboy & Beatrix Delgado vor face senzație pe scenă cu hit-urile lor „Mister Feeling” sau „Generation of love”. N&D ne va încânta cu piesele lor atât de iubite și dansante și va trezi, cu siguranță, nostalgia anilor 90.

Brooklyn Bounde DJ, regii mix-urilor trance vor încinge atmosfera cu piese precum „Take a ride” sau „Get ready to bounce”.

Seara se anunță a fi senzațională, așa că dacă iubești muzica retro te invit pe 20 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj Napoca. Evenimentul va începe la ora 21, însă accesul la eveniment se va face începând cu ora 20. Pentru o bună organizare, chiar vă recomand să respectați ora de acces la eveniment.

Biletele se găsesc atât online aici, cât și offline, în locațiile partenere. Acestea sunt: Casa de Cultură a Studenților la agenția de bilete, la Sala Polivalentă la caserie, Platinia Mall la etaj 1 la agențai de bilete, Magazinele Cărturești din Iulius Mall, Vivo Cluj și Platinia Mall, magazinele Carrefour, Agențiile de turism Wens Tour și Agenția teatrală Cluj.

Prețul biletelor We Love Retro sunt:

Standard Dance – 120 lei

Inel I – 130 lei

Inel II – 120 lei

Inel III – 110 lei.

Golden Dance – 160 lei

Diamond Seat – 160 lei

Ne vedem la We Love Retro curând!

xoxo

2 Replies to “We Love Retro- a party to remember”

  1. Sery Andreea says: octombrie 6, 2018 at 11:28 am

    O petrecere super interesantă🤗❤

    1. madmoiselle says: octombrie 7, 2018 at 1:17 pm

      Yeaasss :*

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*