Untold și Armin pregătesc o ediție specială

untold-2019

În cazul în care nu ați aflat, Untold și Armin van Buuren pregătesc o ediție specială anul acesta. Ediția cu numărul cinci se anunță a fi una de excepție și nu ne rămâne decât să așteptăm luna august pentru a vedea exact despre ce este vorba.

An de an, Armin van Buuren a fost așteptat cu mare nerăbdare de către fanii festivalului. Ediția trecută, acesta a mixat mai bine deopt ore, spre deliciul publicului. Și cum deja este o obinunță, Untold fără Armin nu se poate.

Artistul a anunțat încă de vara trecută, în cadrul festivalului Untold, faptul că va pregăti o surprinză pentru public. Va fi un show cum numai el știe să facă, o combinație de lumini și efecte audio și video. Acest show a fost creat special pentru ediția a cincea a festivalului și va fi exclusiv la nivel mondial. Cool, right?

Organizatorii Untold au confirmat că show-ul lui Armin va întrece orice fel de așteptări din partea publicului și că va fi unul memorabil. Să fie acesta show-ul anului 2019? Se prea poate. Nu știu cum sunteți voi, dar eu abia aștept să îl văd pe Armin la butoane, pe Arenă.

A mai rămas puțin până la al cincilea capitol Untold. Acesta va avea loc între 1-4 august, ceea ce înseamnă că iar mi voi sărbători ziua de naștere la festival. Păi dacă e tradiție să vină Armin la festival, de ce să nu devină tradiție și sărbătorirea zilei mele de naștere la Untold? 🙂

Și pentru că mă tot întrebați care mai e prețul unui abonament la festival, treaba stă în felul următor. Un abonemant General Access costă 620 + taxe, până la finalul lunii mai. Taxele sunt în jur de 62 de lei. Un abonament Untold VIP costă 1291 lei, iar taxele sunt 130 de lei.

Nu știu dacă se vor mai scumpi biletele, de aceea vă îndemn să stați cu ochii pe site-ul oficial Untold.

5 Replies to “Untold și Armin pregătesc o ediție specială”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: iunie 3, 2019 at 12:48 pm

  Eu ma bucur pentru tine ca poti merge!

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: iunie 3, 2019 at 1:16 pm

  sunt niste banuti buni, dar garantat se merita toti banii👌💕 nu am avut ocazia sa merg la concerte si festivaluri, acum cu fiimea nici atat😅 dar nu. i bai, am „concertele,” mele acasa destul

 3. Valeria Chertes says: iunie 3, 2019 at 1:17 pm

  Va fi o distracție pe cinste.

 4. Marinescu Constantina Cristina says: iunie 4, 2019 at 6:58 am

  Cu siguranță va fi super distribuție și anul acesta, eu din păcate nu pot ajunge, dar mă bucur pentru tine!

 5. Marinescu Constantina Cristina says: iunie 4, 2019 at 6:59 am

  Cu siguranță va fi super distracție și anul acesta, eu din păcate nu pot ajunge, dar mă bucur pentru tine!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*