Tu ce faci de Black Friday-ul ăsta?

Fun Fact: Conform cercetătorilor zeusieni, românii sunt raționali atunci când vine vorba de prețul cumpărăturilor lor. Nu și când vine de priorități.

Urmează sărbătoarea cea mai importantă și mai așteptată din an. Acea sărbătoare pentru care tot românul se pregătește încă din 30 noiembrie, anul precedent. Liste, listuțe, ștersături, eliminat produse, adăugate altele, din nou liste și liste până când ai un black out total. Și nu e de la oboseală, stres sau mai știu eu ce alt factor negativ, ci e din cauza faptului că vrei să fii în ton cu faimosul eveniment. Exact, despre Black Friday este vorba!

Păi cum, nu ai zis tu anul trecut că nu mai ratezi reducerile din acest an și că te pregătești riguros din timp? Ai făcut chiar o adunare generală la tine în familie să faceți împreună lista pentru Black Friday-ul viitor? Și, bineînțeles, ați început ședința cu „luăm doar strictul necesar”? Mai ții minte? Ți se părea „Easy-Easy”.

answear-pantaloni

Evident că atunci ți-ai promis că nu mai cumperi tone de machiaj, haine, accesorii, un infinit de căni și tigăi și respecți regula de aur. DOAR STRICTUL NECESAR! Of course, asta până ai văzut Sfântul Semn al Reducerilor. În acel moment, s-a declanșat ceva în tine. De fapt, la fel cum ni se întâmplă tuturor. Să cumperi un produs redus de Black Friday e fix ca atunci când, după o dietă de 5 ani fără dulciuri, te bucuri de un baton de ciocolată. Sau ca atunci când primești în pat, alături de micul dejun, o cană cu cafea proaspăt făcută. Ce poți cere mai mult de la viață? Ah, da. Bani! asta poți cere!

Și eu mi-am propus ca în acest an să cumpăr doar produse de care am musai nevoie. Cu accent pe musai. Așa că, încă de acum vreo șase luni tot stau cu pixul în mână și notez de zor doar lucrurile de care am nevoie. Și lista arată în felul următor:

 • lenjerie de pat din satin alb – evident că am nevoie MUSAI de aceasta în viața mea.
 • cinci cămăși. Da, cinci, ați citit bine. Când am văzut ce discount au, brusc am avut nevoie de vreo cinci cămăși.
 • suport pentru pahare. Brusc nu mai pot bea apă din pahar dacă nu am un suport pentru ele.
 • genți damă. Minim 2, ca în piesa lui Velea.
 • un laptop. Mac, dacă se poate.
 • 3 fonduri de ten, 5 rimeluri, 7 rujuri mate și 2 iluminatoare. Aceste produse mi se termină cu o viteză de nedescris, veșnic am nevoie de ele.
 • 2 agende. Una datată, una nu.
 • Husă pentru telefon. Pardon, huse.
 • Protecție de sticlă pentru ecranul telefonului. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Nu de alta, dar cu ce frecvență scap telefonul din mână, am devenit deja client fidel acestor furnizori.
 • bluze damă. Eh, aici e fără număr. Direct proporțional cu salariul pe o lună de zile.

answear-patrat

Aș mai avea câteva lucrușoare, dar, după cum am zis, am trecut doar lucrurile de care am MUSAI nevoie. Ah, bineînțeles că am uitat ceva de o importanță supremă. O pereche de ghete bărbați. Nu-s pentru mine, nu intrați în panică. Le ofer cadou de Crăciun de Moș Nicolae unui bărbat drag din viața mea. Am mai uitat și de tava pentru copt prăjituri, un ceas cu cadran mare alb, o pereche de mănuși, două curele subțiri, o pereche de ochelari de soare și…

Negru în fața ochilor, la propriu și la figurat. Lista mea a depășit cu mult bugetul, ce mă fac? Panică, șoc, groază și…boom! Black out total!

După minute întregi prin care colegii de apartament au încercat diverse metode de resuscitare, mi-am revenit numai când am auzit că de Black Friday, pe answear.ro sunt reduceri de până la 70% și, astfel, mai bine de jumătate din lucrurile de pe lista mea le pot achiziționa de acolo.

#Rezist și în acest an. Tu ce faci de Black Friday-ul ăsta?

Articol scris pentru proba 18 din SuperBlog 2018!

xoxo

3 Replies to “Tu ce faci de Black Friday-ul ăsta?”

 1. Sery Andreea says: noiembrie 15, 2018 at 7:08 pm

  Vreau sa fac cumpărături 🤗❤

  1. madmoiselle says: noiembrie 16, 2018 at 3:46 pm

   Haide! Eu le-am terminat deja :*

 2. Proba 18. Dorințe fashion de Black Friday says: noiembrie 21, 2018 at 1:44 am

  […] Tu ce faci de Black Friday-ul ăsta? […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*