Trăiește Lagom cu produsele Barnangen

produse-barnangen

„Trăiește Lagom cu produsele Barnangen” după modelul nordicilor. Lagom nu este doar un simplu cuvânt, el definește un stil de viață. Lagon este despre armonie, despre echilibru, despre moderație, fericire și împlinire, despre lucrurile care sunt “exact aşa cum trebuie” să fie.

Probabil că ați observat în ultima vreme un buzz despre produsele Barnangen în online. Mă bucur mult să mă aflu și eu pe lista bloggerilor aleși de echipa BUZZStore pentru a participa la această campanie. Produsele Barnangen sunt minunate!

 

„Nici prea mare, nici prea mic.

Nici prea rapid, nici prea încet.

Nici prea mult, nici prea puţin.

Cu alte cuvinte? Echilibrat.

produse-barnangen

În cadrul acestei campanii am făcut cunoștință cu gama de produse Barnangen dedicate pielii normale spre uscate. Mai exact, am primit un kit care conține:

 • Caring Body Lotion
 • All over Rescue Body Balm
 • Caring Shower Cream
 • mostre Body Balm și bureței de baie – cadou pentru trei prietene
 • un set SPA pentru exfolierea corpului
 • o broșură informativă
 • un calendar pentru birou

produse-barnangen

Produsele Barnangen sunt inspirate din natură, iar ingredientele acestora sunt atent selectate pentru ca tu să te simț excelent în pielea ta. Este o plăcere să folosesc aceste produse în rutina mea de îngrijire a pielii.

Caring Body Lotion este noua mea loțiune de corp favorită. Are o textură fină, delicată și un miros subtil, dar foarte plăcut. Îmi place faptul că ambalajul este prevăzut cu o pompiță, astfel că dozajul este perfect. Loțiunea de corp intră rapid în piele, lăsând pielea catifelată pe întreaga zi. Nu încarcă pielea, nu o lasă lipicioasă. După cum spuneam și mai sus, are un echilibru perfect.

Caring Shower Cream m-a surprins plăcut prin eficacitatea sa. Deși are o textură cremoasă, face multă spumă și, în același timp, hidratează pielea. Mi-ar fi plăcut ca și acesta să aibă o pompiță deoarece mi se pare mai practic, însă și dozajul capacului este potrivit. Și această cremă de duș are un miros subtil, floral.

Untul de corp Body Balm are o textură mai grasă și, evident, mai solidă. Cu toate acestea, nu încarcă pielea deloc, oferă hidratare îndelungată și protejează pielea. Îmi place să-l aplic pe călcâie deoarece acolo am nevoie de mai multă hidratare, iar aplicarea lui după o exfoliere corectă este  Are efect răcoros și calmant care îți dă o stare de bine, atât de cunoscută suedezilor. Acum abia am înțeles filozofia suedezilor despre viață, armonie și echilibru.

produse-barnangen

Ambajalul produselor Barnangen nu este deloc de ignorat. Sunt foarte practice și instagramabile. De asemenea, faptul că sunt opace este un lucru excelent deoarece produsul ar putea avea de suferit în contact cu lumina soarelui.

Produsele Barnangen au un preț accesibil și se pot găsi în magazinele online precum Emag, Aoro, Cora și, dacă nu greșesc, pot fi găsite și în magazinele DM. Mă bucur mult că le-am primit, le folosesc cu regularitate și sunt foarte mulțumită de efectul lor. Iar ca bonus, te poți îmbrăca imediat după ce folosești produsele Barnangen pentru că intră foarte repede în piele și nu se lipesc hainele de tine. Și nu le pătează!

Sunt curioasă dacă ați fosolit și voi aceste produse și ce părere aveți despre ele!

xoxo

4 Replies to “Trăiește Lagom cu produsele Barnangen”

 1. Valeria Chertes says: iulie 2, 2018 at 1:19 pm

  Numai lucruri bune am citit despre aceste produse, abia astept sa le cumpar si eu.

  1. madmoiselle says: iulie 2, 2018 at 1:50 pm

   Sa imi spui cum ti se par 🙂

 2. unblogcolorat says: iulie 2, 2018 at 3:38 pm

  Sa stii ca la ambalaj si etichetă m-am uitat si eu acum. Mi se par drăguțe. Produsele nu le-am incercat. ÎNCĂ 🙂

  1. madmoiselle says: iulie 2, 2018 at 3:45 pm

   Deci urmeaza! 🙂 e bun! stii ce gama? :*

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*