Sunt multe lucruri pe care aș dori să le scriu pe această coală virtuală. Lucruri mai mult sau mai puțin importante (pentru unii dintre voi), mai mult sau mai puțin amuzante, mai mult mai puțin acide, mai mult sau mai puțin sarcastice.

Sunt lucruri pe care le simt și, uneori, îmi place să le notez aici. Pentru că aici este locul unde mă simt liberă să mă exprim cum vreau, când vreau. Asta e partea frumoasă atunci când ai un blog de lifestyle!

toamna-cu-aroma-de-cafea

Unele lucruri mă frustrează, altele îmi umple sufletul de bucurie! Uneori sunt lucruri care îmi macină mintea, alteori sunt lucruri care mă fac să mă simt inconfortabil!

Sunt lucruri pe care le împărtășesc cu voi dimineața la cafea! Sau seara, după caz! Sunt lucruri în care mă regăsesc și le scriu în ideea în care poate vă regăsiți și voi. Sau poate nu vă regăsiți, dar vă plac și le apreciați.

Sunt lucruri care mă definesc și în care cred cu tărie! Sunt lucruri intime, personale, melodramatice sau pline de imaginație și sarcasm. Sunt lucruri pe care le trăiesc, le experimentez sau doar le observ.

Sunt lucruri care mă reprezintă, păreri asumate și recomandări sincere.

toamna-cu-aroma-de-cafea

Aici e locul unde mă simt cel mai bine, unde scriu și atunci când sunt fericită, dar și atunci când sunt tristă! Pentru că da, și bloggerii sunt oameni, au sentimente și viața lor nu e numai lapte și miere!

Aici e locul unde mă exprim cum vreau, în ce manieră vreau. Dar asta nu înseamnă că scriu despre tine, despre X sau Y, așa că stop making everything about you!

Aici e locul unde pot interacționa cu voi și de unde mă încarc cu multă energie pozitivă! E locul meu preferat unde vă citesc mesajele și pentru asta vă mulțumesc! Mulțumesc că îmi susțineți munca, visul, pasiunea!

Ne vedem și mâine la cafea? 🙂

Bine ai venit, toamnă! Toamnă cu aromă de cafea!

xoxo

7 Replies to “Toamnă cu aromă de cafea”

 1. Sery Andreea says: septembrie 13, 2018 at 10:07 am

  Super articolul 😍 Multumim

  1. madmoiselle says: septembrie 13, 2018 at 3:29 pm

   Ma bucur ca iti place :*

 2. Marinescu Constantina Cristina says: septembrie 13, 2018 at 1:31 pm

  Și eu mă bucur că te-am descoperit, mult succes în continuare ❤️

  1. madmoiselle says: septembrie 13, 2018 at 3:29 pm

   Multumesc mult de tot! xoxo

  2. madmoiselle says: septembrie 13, 2018 at 3:29 pm

   Multumesc mult de tot! xoxo

 3. Valeria Chertes says: septembrie 13, 2018 at 1:35 pm

  Foarte dragut articol.

  1. madmoiselle says: septembrie 13, 2018 at 3:30 pm

   Multumesc frumos! Pupici

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*