Ținută casual. Pantaloni talie înaltă -OOTD

ootd-bonrpix

Tocmai am primit o nouă comandă de pe Bonprix și mi-am dat seama de un lucru. Am trecut oficial la mărimea S. Dacă până acum aveam doar câteva piese vestimentare cu eticheta S, acum toate-s așa. Da, rezultatele de la sală încep să se vadă. Și sunt mândră de asta!

Așadar, știind că la pantaloni port 38-40, iar la bluze și tricouri mărimea M, am plasat o comandă pe Bonprix întocmai. Dar, atât pantalonii, cât și bluza cumpărată mi-au fost mari. Norocul meu e că am o croitoreasă foarte pricepută și mi le-a modificat. Acum hainele îmi vin ca turnate, fără să se vadă că au trecut pe la croitorie.

tinuta casual bonprix

Îmi doream de ceva timp o bluză pe gât, mulată de corp. Din punctul meu de vedere e o piesă vestimentară care nu se demodează, fiind de efect și foarte practică. Chiar atunci când am primit-o mi-am zis că am făcut o alegere foarte proastă, căci afară era prea cald pentru o astfel de bluză. Acum nu mai am această problemă, căci vremea la Cluj este la fel de schimbătoare precum o femeie în perioada delicată a lunii.

pantaloni talie înaltă bonprix ootd

Am optat și pentru o pereche de pantaloni cu talie înaltă – știți doar cât de mult îmi plac! Pantalonii cu talie înaltă sunt precum pantofii: niciodată nu sunt prea mulți. Îmi plac pentru că se potrivesc mai multor tipuri de siluete, secretul stă în accesorizare.

Cea mai simplă variantă de a purta o pereche de pantaloni cu talie înaltă este o bluză pe gât. Eu am o variantă casual, cu o pereche de sneakers roz mat. Sunt adorabili și abia aștept să-i integrez în cât mai multe ținute.

ootd bonprix tinuta casual

Pe Bonprix sunt disponibili în mai multe culori și tare eram tentată să aleg o pereche de sneakers albi sau negri, dar mi-am zis că e timpul să fiu mai îndrăzeață în ceea ce privește cromatica garderobei mele, așa că sneakersii roz au fost cei câștigători.

bonprix pantaloni talie înaltă

Pantalonii sunt elastici, confecționați dintr-un material subțire și se așează foarte frumos pe corp. Sunt atât de ușori, încât nici nu-i simți. Din cauza faptului că sunt elastici e posibil să se mai lase la spălat, dar vom vedea.

bonprix pantaloni talie înaltă

Am pregătit și un clip cu această ținută, așa că vă aștept și pe canalul meu de Youtube. Până atunci, am o întrebare pentru voi. Cum obișnuiți să purtați pantalonii cu talie înaltă?

Photo Credit: Lensis Photography

10 Replies to “Ținută casual. Pantaloni talie înaltă -OOTD”

 1. Valeria Chertes says: mai 17, 2019 at 11:27 am

  Foarte drăguță ținuta ta!

  1. madmoiselle says: mai 17, 2019 at 3:42 pm

   Mulțumesc frumos! :*

 2. Marinescu Constantina Cristina says: mai 17, 2019 at 11:18 pm

  Foarte frumoasă ținuta ta, sincer am o singură pereche de blugi cu talie înaltă pe care îi port cu cămașă și o vestă de blugi scurtă!

  1. madmoiselle says: mai 20, 2019 at 9:41 am

   Frumoasă combinație! 🙂

 3. Roman Nicoleta Ana Maria says: mai 18, 2019 at 9:37 am

  Imi place foarte mult tinuta ta! Pe placul meu,ne asemanam la tinute!

  1. madmoiselle says: mai 20, 2019 at 9:41 am

   Hehehe, hi 5! 🙂

 4. unblogcolorat says: iulie 25, 2019 at 4:23 pm

  Pantalonii cu talie inalta sunt preferatii mei. Alungesc silueta si asta imi place cel mai mult.

 5. Emil Calinescu says: august 22, 2019 at 7:17 pm

  Doua observatii:

  1. La bonprix masurile sunt mai mari decat in alte parti. S-ul de la ei e M la altii. Si la barbati, dar MAI ALES la femei.

  2. Eu merg constant la sala (de mese) si am ajuns la 3XL. Nu inteleg de ce.

  1. madmoiselle says: august 23, 2019 at 9:26 am

   Înseamnă că e bine acolo, nu-i așa? :)) Iar legat de măsuri, or fi mai mari, nu zic nu, dar de cele mai multe ori mi se potrivesc.

 6. Mihaela says: iunie 11, 2020 at 8:40 pm

  Imi place blog-ul, sa postezi mai des!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*