Ți-ai luat bilet pentru Untold 2019?

untold-2019

Un nou capitol Untold începe pe 1-4 august 2019 la Cluj Napoca. Deși încă nu s-a anunțat nici un artist, nu se cunosc multe detalii despre cea de a cincea ediție Untold, au fost vândute peste 30.000 de abonamente.

În primele două etape de vânzare  s-a putut achiziționa abonamente doar prin intermediul site-ului oficial, înregistrarea fiind obligatorie. Acum poți cumpăra abonamente Untold 2019 și de pe agenda InfoMusic, fără să mai fi nevoit să îți creezi un cont. Dacă în primele două valuri de vânzare prețul unui abonament cu acces general era 99 euro plus taxe, începând din 21 noiembrie 2018, prețul unui abonament cu acces general este 119 euro plus taxe. Dacă dorești un abonament VIP, atunci ar trebui să știi că prețul acestuia este 269 euro plus taxe.

untold-2019-bilete

Dacă doriți să luați parte la festival în 2019, atunci sfatul meu este să vă luați bilete de pe acum. Prețul lor nu va mai scădea, din contră, un abonament standard va ajunge la prețul de 169 euro plus taxe. Deci, dacă ne mai vedem la festival, să nu mă întrebați de ce ați ajuns să dați și 100 de euro pe un abonament de o zi, acces general. Luați-vă abonamentul din timp și scăpați de griji!

Stați pe aproape, căci urmează să fie anunțat și line-up-ul. Sunt foarte curioasă să văd ce artiști vor urca pe scena Untold 2019 și ce surprize ne pregătesc organizatorii de această dată. Armin van Buuren va fi prezent și la ediția cu numărul cinci, însă nu șe știe câte ore va mixa de această dată! Cred că o să se ajungă la 12 ore, haha! O zi întreagă de Untold numai pentru Armin! Ce spuneți, v-ar plăcea?

Eu sunt bucuroasă că iar îmi voi sărbători ziua de naștere în cadrul festivalului. E deja tradiție! 🙂

Ce artiști v-ar plăcea să vedeți pe scenele Untold 2019? Vă las mai jos și aftermovie-ul oficial Untold 2018, în caz că vă era dor de atmosfera incendiară din cadrul festivalului!

2 Replies to “Ți-ai luat bilet pentru Untold 2019?”

  1. Sery Andreea says: ianuarie 18, 2019 at 8:01 pm

    Ador acest festival ❤

    1. madmoiselle says: ianuarie 21, 2019 at 9:10 am

      Hehehe, poate ne vedem! :*

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*