Țeapă Tinder. Ce mă fac?!

țeapă-tinder

În atenția celui care a ajuns la mine pe blog dând un search pe Google „țeapă Tinder”. Fii atent, dragule, (tind să cred totuși că este un el, doar bărbații s-ar putea plânge că a scos o gagică la cafea în Unirii și a rămas cu buza umflată și o notă de plată în plus), am câteva sfaturi pentru tine.

 1. Închide-te în casă și plângi până uiți de tine și de contul făcut pe Tinder.
 2. Ia-ți o pisică sau un câine drept consolare. Ei nu o să te dezamăgească și o să treci cu bine peste acest episod traumatiznat din viața ta. Sau, mă rog, mai degrabă ți-ai lua doar un câine și uiți de pisică. Nu vrem să suferi de două ori.
 3. Fă-ți o programare cât mai curând la psiholog pentru că ești un paranoic convins și ai impresia că toate fetele îți vor da țeapă pe Tinder.
 4. Dezvoltă o aplicație anti-țeapă Tinder. Ai putea da lovitura și, în același timp, ai putea ajuta frățiorii tăi aflați în aceeași situație.
 5. Cumpără-ți o pereche de ochelari cu Photoshop sau Facetune incorporat. Gagica va avea picioarele de gazelă fix ca-n pozele de pe Tinder, năsucul perfect și acneele inexistente.
 6. Instalează-ți Badoo. Nu pentru că acolo fetele nu ar da țepe, dar ar fi drăguț să mai dai un search pe Google cu țeapă Badoo.
 7. Închide-ți contul de pe Tinder și activează-ți mood-ul meet people offline. Ai putea fi extrem de surprins!

Sau poate greșesc, iar persoana care a căutat țeapă Tinder este chiar o fată care încearcă să scape de un dubios nenorocit cu care nu a vorbit niciodată, dar primește la fiecare 3 secunde câte 7564 mesaje, toate scrise incorect și teribil de libidinos și vrea să-i dea o lecție pe care să o țină minte până la adânci bătrâneți. În acest caz, fată dragă, punctul 7 e valabil și pentru tine. Just saying…

2 Replies to “Țeapă Tinder. Ce mă fac?!”

 1. Trandafir Mihaela says: iunie 3, 2020 at 9:10 pm

  Sincer am auzit de el, dar nu m.a tentat, poate și pt ca 8ani am avut o relație, căsătorită și am și un copil…. Dar dhe… Lucrurile s emai schimba, copilul mulțumesc lui Doamne Doamne e la mine și pe 23iunie gata cu statul de căsătorită, se încheie frumos sper… Ca e ultima înfățișare… În fine.. Bun articol 👌🥰

 2. Valeria Chertes says: iunie 10, 2020 at 7:29 pm

  Foarte tare articolul.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*