Sunwaves Festival -25th edition

sunwaves-festival-2019

E cineva care nu a auzit încă de Sunwaves Festival? Hmm, nu cred.

Sunwaves Festival este unul dintre cele mai vechi, mai îndrăgite și mai așteptate festivaluri de muzică electronică din România. Practic, Sunwaves este și cel care dă start în mod oficial sezonului festivalier. Sute de mii de persoane aleg să petreacă pe beats-uri de muzică electronică la malul mării, și pe bună dreptate. E unul dintre festivalurile pe care nu ai cum să le ratezi.

Ediția de primăvară Sunwaves Festival va avea loc între 25 aprilie – 1 mai în Mamaia, pe plaja Crazy Beach. După cum probabil știți, locurile sunt limitate, așa că go and grab your ticket! Dacă vreți să semnați și voi condica la ediția cu numărul 25 a festivalului Sunwaves, biletele pot fi achiziționate de aici.

sunwaves-2019

Lineup-ul SW25 încă nu este anunțat, dar cu siguranță așteptarea va merita. Organizatorii Sunwaves Festival mereu au adus artiști unul și unul și, cu siguranță, nu vor face excepție nici de această dată. Jamie JonesLoco DiceSeth TroxlerRicardo VillalobosMarco CarolaSonja MoonearMagdaLee BurridgeSammyRareshDeWaltaBaracMargaret DygasRhadooPetre InspirescuCraig RichardsPrikuPrasleaNeverdogsGescuHerodotArapuCezarArgenis Brito au fost doar câțiva dintre artiștii care au mixat pe scenele Sunwaves.

Eu mi-am propus să merg cel puțin la ediția Sunwaves din primăvară. It is a must! Nu am fost niciodată pentru că niciodată nu am avut o gașcă formată. Dar, dacă e ceva ce am învățat în 2018, e să fac ce simt, indiferent dacă am sau nu cu cine. În plus, cu atâția oameni frumoși, printre atâtea zâmbete și muzică techno, nu am cum să nu mă simt bine.

Cât despre cazare, sunt mai multe posibilități, însă cred că voi alege Airbnb. Simplu, ieftin și rapid!

Până una alta, vă las mai jos aftermovie-ul edițiilor precedente. Poate vă motivează să veniți!

 

2 Replies to “Sunwaves Festival -25th edition”

  1. Roman Nicoleta Ana Maria says: februarie 21, 2019 at 11:08 am

    Ma bucur pentru tine ca poti merge la aceste minunate festivaluri😍

    1. madmoiselle says: februarie 21, 2019 at 2:18 pm

      Mulțumesc frumos!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*