StoneMania și îmblânzirea leoaicei

stonemania

Se spune că mai ușor e să muți munții din loc sau să dresezi un rinocer decât să încerci să îmblânzești o leoaică. Nu știu, nu mă pot pronunța. Nu am nici în clin, nici în mânecă cu zodiile și caracteristicile lor. Să-mi spui că ești Scorpion e la fel de relevant pentru mine la fel cum mi-ai spune că Meghan Markle are ochi căprui.

Mereu mă amuzam când eram caracterizată în funcție de zodie. Femeie care iubește lucrurile sofisticate, luxul și hainele cu paiete; are cel mai larg zâmbet; râde mereu cel mai zgomotos sau are cea mai mare încredere în ea. Ridicam din umeri și aprobam din complezență. Aceste cuvinte nu mă caracterizează întru totul!

Haideți să vă spun cum stă treaba cu leoaicele. Dacă ești norocos, tot ce vei auzi de la mine va fi un tors cuminte. Dacă nu, vor fi niște răgete. Nu ezit să-mi arăt ghiarele și colții dacă mă scoți din sărite sau încerci să mă prostești, la fel cum un compliment sincer și spus la momentul potrivit mă pot transforma într-o pisicuță cute. Când nu-mi iese ceva din prima, poți vedea de la o poștă cum mi se zbârlește coama.

Dacă-mi stârnești curiozitatea, te tratez ca pe un egal și te iau cu mine să guști din aventurile junglei. Dacă nu ai nimic interesant de zis, ar fi mai bine să nu-mi ieși în cale. Te voi ataca fără ezitare. De asemenea, nu primesc ordine atunci când vine vorba de viața personală, așadar ai grijă tonul pe care-mi vorbești.

Nu am răbdare cu semenii mai lenți, așadar trebuie să ții pasul cu mine. Simt de la depărtare lingușeala și trebuie să știi că nu accept sub nici o formă. Sunt foarte tranșantă la acest capitol. Dacă vrei, totuși, să-mi intri în grații, iată un sfat: fii natural. Te voi ierta dacă văd că ai făcut o prostioară neintenționată. Și, de asemenea, fii subtil. Un exemplu în acest sens este cadoul oferit de un prieten drag.

M-am trezit într-o dimineață cu un telefon din partea curierului. Am fost ușor nedumerită deoarece nu așteptam nici un colet. Cu toate acestea, mi-am luat un halat pe mine și am coborât pentru a descoperi misteriosul destinatar. Ambalajul nu mă ajută prea mult: era un plic (destul de măricel) fără nici un nume, nici o adresă. Am crezut că e o glumă, dar curiozitatea a învins și am sfâșiat plicul în două secunde.

logo-stonemania

Când am văzut conținutul acestuia, am zâmbit. Era o scrisoare, alături de o brățară cu rudraksha și pietre semiprețioase și un pandativ din cristale cu 7 chakre. Am deschis imediat scrisoarea, fiind și mai curioasă.

Dragă Alinuța,

Da, încă îți mai spun Alinuța pentru că te iubesc și pentru că îmi place să te alint. Mi-am dat seama că treci printr-o nu tocmai perioadă roz, de aceea îți scriu aceste rânduri, în loc să te sun. Și mai știu că îți era dor să primești o scrisoare, așa cum făceam noi în copilărie! 🙂 Stai liniștită, nu pun presiune să-mi scrii înapoi.

Poate te întrebi ce-s cu accesoriile pe care le-ai găsit în plic. E un mic cadou care, sper eu, te va face să te simți mai bine și te va ajuta să îți recapeți pofta de viață. Nu îți spun mai multe, te las să descoperi singură semnificația din spatele acestora. Îți dau un hint: StoneMania. Dacă îți plac, fă-mi o favoare: poartă-le zilnic. Le-am ales special pentru tine, sunt bijuterii pentru zodia leu.

Și ca să-ți mai readuc zâmbetul pe buze, vreau să te anunț că am reascultat azi dimineață caseta cu piesele compuse de noi în copilărie. M-am prăpădit de râs. Ar trebui să compunem piese noi, cândva. Ce zici?

Te pup și ai grijă de tine!

Al tău prieten de nădejde, Bogdan!

pandativ-pomul-vieții-stonemania

Am pus scrisoarea deoparte și am inspectat bijuteriile primite. Pandativul cu pomul vieții m-a atras instant. Era fix pe gustul meu: frumos lucrat dintr-un amestec de pietre semiprețioase naturale, colorat, dar în același timp, simplu. Mi-am reamintit frânturi din scrisoare: bijuterii pentru zodia leupoartă-le zilnicspecial pentru tine…Am intrat pe Google să văd dacă într-adevăr există bijuterii pentru fiecare zodie în parte. Și da, există! Aparent numai eu nu știam acest lucru!

Ametistul este una dintre pietrele pentru zodia leu. Poate fi purtată oricând, pe tot parcusul anului, căci ea are rolul de a spori spiritualitatea. E drept că eu suntdestul de rece la acest capitol. Totuși, purtând o bijuterie cu sfere de ametist, ai tendința de a medita mai mult asupra aspectelor interioare, porind conștiința și cunoașterea lor.

Caracteristicile Carneolului mi-au plăcut cel mai mult deoarece descrie atât de bine personalitatea unei leoaice: o piatră de pasiune și vitalitate fizică. Noi, leii, ne blocăm adesea din nimicuri, iar carneolul ne poate ajuta să progresăm în proiectele noastre. Nu mai am nici un dubiu că acesta este un cristal pentru zodia leu.

set-7-chakre

Citind mai multe despre pietrele semiprețioase pentru zodia leu, am aflat și de conceptul cristaloterapiei care conectează partea fizică cu cea spirituală, emoțională și mentală. Am fost plăcut surprinsă să aflu că ședințele de cristaloterapie mă poate ajuta să mă eliberez de stres și să elimin starea de burn out, dar cel mai important, ajută în ameliorarea migrenelor.

I-am mulțumit lui Bogdan în gând în timp ce intram pe site-ul prietenilor de la StoneMania să-mi comand un set de cristale terapeutice. Bogdan a reușit să mă îmblânzească și să devin mai conștientă de energia negativă de care mă înconjurasem fără să folosească prea multe cuvinte. I owe you, Bog!

Acum că am împărtășit cu voi care sunt cristalele pentru zodia leu, vreau să descopăr și cristalele potrivite zodiei voastre și care vă plac cel mai mult. Hit the comment button!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020!

5 Replies to “StoneMania și îmblânzirea leoaicei”

 1. Valeria Chertes says: martie 31, 2020 at 12:07 am

  Foarte frumos,îți doresc succes!

  1. Madmoiselle Sarcastique says: martie 31, 2020 at 10:22 am

   Mulțumesc mult! :*

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 31, 2020 at 8:55 am

  Imi plac foarte mult aceste pietre,imi dau o stare de bine!colierul este foarte frumos! Un articol foarte interesant! Mult success draga mea!

  1. Madmoiselle Sarcastique says: martie 31, 2020 at 10:20 am

   Mulțumesc! :*

 3. Mara says: aprilie 17, 2020 at 4:07 am

  Au chestii foarte dragute pe site, multumesc pentru recomandare 😀

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*