we-love-retro

Bună dimineața! Știți ce zi este azi?

Este ziua în care s-au pus la vânzare ultimele bilete pentru festivalul de muzică retro, We Love Party! Notează-ți data de 20 octombrie în calendar căci ne vedem la Sala Polivalentă pentru o noapte inedită!

Organizatorii acestui eveniment, Spotlight, au pregătit nu numai artiști unul și unul, ci și decor și efecte speciale. Muzica și distracția este asigurată, ce mai trebuie tu să faci este să îți pregătești un outfit al anilor 90 ș petrecerea poate începe!

Accesul în Sala Polivalentă va începe cu ora 20, iar evenimentul va începe la or 21. Vor fi și câteva baruri special amenajate într-o zonă food court, iar peste 60 de barmani vor fi prezenți pentru a pregăti cele mai bune drink-uri! Plata se va face sub formă de token-uri (adică jetoane) pentru a evita cozile infernale și, implicit, veșnicul comentariu „bă, dar și aici e coadă?”.

we-love-retro

După cum v-am spus și aici, biletele la eveniment se pot achiziționa online de pe site-ul weloveretro.ro sau din locațiile partenere. Acestea sunt: Casa de cultură a Studenților, la agenția de bilete, Sala Polivalentă Cluj-
Napoca, la caseria de bilete, Platinia Mall, etaj 1 agenția de bilete, Magazinele Cărturești din Iulius Mall, Vivo Cluj, Platinia Mall, rețeaua de magazine Carrefour, Agențiile de turism Wens Tour și Agenția teatrală Cluj.

Prețul biletelor variază în funcție de amplasarea locului în sală. Astfel că, Inel III costă 110 lei, Inel II – 120 lei, Inel I – 130 lei, Diamond Seat – 160 lei, Standard Dance – 120 lei și Golden Dance – 160 lei. Pentru a vă fi mai ușor să identificați locurile, vă las mai jos legenda sau puteți găsi pe site mai multe detalii.

bilete-we-love-retro

Spotlight aduce și în acest an artiști de senzație ai anilor 90 pe scena We Love Retro. Printre ei se numără C.C. Catch, N-Trance, Masterboy& Beatrix Delgado, East 17, N&D și Brooklyn Bounce DJ.

Nu uitați de faptul că am pe pagina de Instagram un giveaway cu o invitație dublă la eveniment. Ia-ți iubitul, iubita, prietena cea mai bună sau, de ce nu, rivala ta și haideți să dansăm pe 20 octombrie pe muzică retro!

We Love Retro. Do you?

xoxo

2 Replies to “Știți ce zi este azi?”

  1. Sery Andreea says: octombrie 10, 2018 at 9:11 am

    Super! Disctactie placuta 🤗❤

    1. Sery Andreea says: octombrie 10, 2018 at 9:12 am

      Distracție **

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*