Știți ce nu vor face femeile niciodată?

femei

Știți ce nu vor face femeile niciodată, dar absolut niciodată?Like never ever în viețile lor de zeițe supreme și gingașe? Nu vor înceta niciodată să viseze.

Când sunt mici, visează la păpuși, căsuțe de păpuși, hăinuțe de păpuși, crăticioare și cănițe pentru păpuși. Și nu se mulțumesc doar cu o căsuță, o hăinuță, o crăticioară sau o căniță. Nu! Ele vor multe, de fapt, ce tot vorbesc eu aici? Le vor pe toate! Nici bine nu au achiziționat (pardon, părinții le-au achiziționat, căci micuțele nu au bani) un set de căni, căci ele se plâng că vor un set nou. Că au văzut ele în reclama x sau la vecina de la 3 un set nou și, cum, tocmai ele să nu le aibă? Dacă sutn ignorate, se apucă de plâns, crize și smiorcăieli de îți vine să-ți iei lumea-n cap și să te tot duci.

Când cresc, situația se schimbă, dar nu mult. Ele continuă se viseze, doar că în loc păpuși, ele visează la casa lor. Un vis extrem de frumos, din care nu prea vor să se trezeacă. Un vis cu canapele noi și paturi duble, cu perdele colorate, cu lenjerii de pat, cu lampadare și lumini decorative și cu dulapuri de haine imense. Cu seturi de ceai și farfurii de porțelan, de râșnițe și tacâmuri din argint, de oglinzi și rafturi din bambus. Ah, să nu uităm de seturile de oale și cuțite pentru bucătăria lor perfectă, de prosoape pufoase, de ghivece și decorațiuni de Crăciun.

Mai ales când vine vorba de decorațiuni de Crăciun….Oricât de multe decorațiuni, pături și farfurii ar avea, niciodată nu sunt suficiente și mereu își doresc altele. Și altele. Și tot așa până când cardul lor țipă „Femeie, oprește-te. Sunt gol-goluț”.

Însă nu degeaba o femeie visează atât de mult la casa ei și investește atât de mult în ea. Casa aceea înseamnă acasă, unde te simți în largul tău și unde ai parte de confort.

Am intrat și eu pe biano.ro numai să văd un brad de Crăciun….și am ajuns să-mi fac ditamai lista cu lucruri și lucrușoare de care am nevoie. Bine, nu am MUSAI nevoie de ele, dar mi le doresc.
Dacă m-aș apuca acum să le enumăr, v-ar prinde Crăciunul viitor tot aici, citind acest articol. Am să vă las, totuși, câteva dintre produsele mele favorite de pe Biano. Ideea e că aici găsiți tot ce doriți, de la mobilier, la decorațiuni, textile, accesorii și corpuri de iluminare.

biano-decorațiuni

decorațiuni-crăciun

decorațiuni-crăciun

decorațiuni-crăciun

Biano este o platformă online cu peste 50 de magazine. Sună bine, așa-i? Misiunea Biano este de a oferi produse variate, de calitatea superioară clienților săi, astfel că produsele pe care le găsiți pe biano.ro sunt atent selecționate pentru ca voi, tu, să ai parte de ce e mai bun. Și mai frumos!

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*