Știați de noua orientare sexuală?

orientare-sexuală

Există un nou tip de orientare sexuală. Am citit un articol zilele trecute de autosexualitate. Exact! How fucked up are we?! Se pare că rău de tot.

Nu știu cât de serios era articolul respectiv, adevărul e că nu am făcut prea mare research ca să verific știrea. Dar m-a amuzat tare de tot această orientare sexuală nouă.

Pot să înțeleg că îndrăgostești de o persoană de același sex, pot să înțeleg că te îndrăgostești de o persoană mult mai mare sau mai mică decât tine. Pot, de asemenea, să înțeleg ca vrei să îți faci o operație de schimbare de sex. Dar să te îndrăgostești de propria persoană…well, îmi dă cu virgulă.

Și asta nu pentru că aș avea o gândire judgy și vreau să pun etichete oamenilor. Departe de mine acest gând, promit! Dar sunt câteva chestii pe care nu le înțeleg. Dacă citiți tot articolul și aveți soluții sau exemple ca să înțeleg acest fenomen, vă rog să nu ezitați să vă spuneți părerea.

Ghia Vitale este persoana care a declarat că este autosexuală. Repet, pot să înțeleg oarecum acest lucru, dar lucrurile nu-s așa simple. Ea s-a logodit cu ea însăși și urmează să facă nuntă. Moment în care creierul meu a făcut un mini scurtcircuit. Cum a arătat cererea în căsătorie? Și-a făcut surpriză propriei persoane? Draga mea, de când team cunoscut (dintotdeauna, practic) am simțit nu mai pot trăi fără tine. Vrei te căsătorești cu mine? Mă intreb cum a arătat răspunsul. Mvai, ce surpriză! Nu așteptam! Sau cum? Eu chiar încerc să îmi imaginez scena asta, ea în genunchi în fața oglinzii, cerându-se singură în căsătorie? Serios, îmi dă cu virgulă. Și acesta este primul lucru pe care nu-l pot înțelege.

Apoi mă întreb cum se va comporta în viața de zi cu zi. Cum o să-și facă o rată pentru Prima Casă, de exemplu. Am venit și noi să ne interesăm de un credit. Care voi? Păi, eu cu mine. Stiți, suntem căsătoriți! Apoi, cum va proceda cu veniturile? O și văd adresându-se către funcționara de la bancă. Doamnă, eu câștig atât, iar soțul meusurprizătot atât câștigă. Ce spuneți, ne încadrăm? Sau cum o să-și primească bonusul la locul de muncă pentru căsătorie. Parcă și văd cum vine la șef cu un certificat de căsătorie, după care urmează felicitările. Casă de piatră! Felicitări! Dar cine e norocosul? Ăăă, eu?! Numai mie mi se pare ciudat?

Nu în ultimul rând, mă întreb cum arată o ceartă. Pentru că în orice căsătorie mai există certuri sau neînțelegeri. Își dă palme în oglindă? Cine cedează primul? La fel și cu declarațiile de dragoste, cum face? Eu te iubesc mai mult. Ba nu, eu te iubesc mai mult. Eu te iubesc ca o nebună.

Acum lăsând gluma la o parte, fata asta ori are nevoie de atenție disperată, ori nu are toate țiglele pe casă. Ori ambele.

Voi ați auzit de această orientare sexuală?

Photo credit: Oxana Dvornic

8 Replies to “Știați de noua orientare sexuală?”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 9, 2019 at 11:14 am

  Asa ceva m a dat pe spate😀si eu pot intelege orice fel de orientare sexuala dar asa ceva nu!mai sunt persoane care se indragostesc de obiecte,avioane,masini,pomi si se casatoresc cu ele😀Incredibil,nu?

 2. Luciana says: martie 9, 2019 at 12:06 pm

  Nu se mai numește „narcisism”?

  1. madmoiselle says: martie 12, 2019 at 4:03 pm

   Nuuu! Narcisismul e piece of cake pe lângă asta! 🙂

 3. Marinescu Constantina Cristina says: martie 9, 2019 at 12:12 pm

  Hello! Sinceră să fiu nici eu nu prea înțeleg această orientare sexuală, citind articolul tău m-am amuzat copios și încercam oarecum să-mi imaginez anumite lucruri, habar nu am de unde vine această treabă cu autosexualitatea dar cu siguranță ar trebui să meargă la psiholog sau în cel mai rău caz la un psihiatru! Înțeleg, te placi pe tine ca persoană, ca om dar nici gând să te placi atât de mult încât sa te căsătorești cu tine însuți, e cu mult peste puterea mea de înțelegere!

 4. Trandafir Mihaela Anabela says: martie 9, 2019 at 1:51 pm

  Vaaaai,pe bune?! Pai si psihiatra ei ce zice?! Doamne fereste…nu am auzit depdre aceasta orientare sexuale…am auzit despre autosatisfactie sexuala(masturbare) dar in asa hal de dus la extrem nup…sigur e bipolara amarata,si piticii ei de pe creier sunt praf….interesant cum d eam aju s sa.mi inchipui si eu aceste scene foaarte tari…gen acu cine spala vasele,sau cine duce gunoiul… :))

  1. madmoiselle says: martie 12, 2019 at 4:01 pm

   Nu cred că merge la așa ceva 🙂 Sau și psihiatra ei e la fel de „deschisă”. Autosatisfacția e cu totul altceva, nu e nimic anormal.

 5. Valeria Chertes says: martie 9, 2019 at 3:08 pm

  Doamne mare este grădina ta,in ziua de azi te aștepți la orice.

  1. madmoiselle says: martie 12, 2019 at 4:01 pm

   Corect :))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*