S-au anunțat speakeri noi la The Woman!

Doar 23 de zile ne mai despart de cea mai așteptată conferință de leadership feminim, The Woman. Despre tema acestei conferințe v-am povestit aici. În cazul în care ați ratat articolul, vă invit să aruncați o privire peste el. Așadar, vă spuneam că ediția a opta The Woman vine cu ceva schimbări: locație nouă, identitate nouă și, evident, speakeri noi.

Am fost extrem de bucuroasă când am văzut lista invitaților din 28 Martie. Pe lângă faptul că am văzut nume noi, dar frumoase, am putut observa și câteva dintre femeile pe care eu le consider femei de succes, lideri în comunitățile lor. Abia aștept să le ascult și să fiu inspirată de poveștile lor de viață.

the-woman-2019

 

Ca să nu mai lungesc mult acest articol, vă las mai jos doar câteva dintre femeile – lider pe care le puteți asculta la cea de a opta ediție The Woman. Ioana Enache, Irina Rimes, Maria Dermengiu, Christine Van Loo, Dite Dinesz, Dr Nevin Colak, Alina Dumitru . Aceste femei activează în domenii diferite, de la management până la artă și parenting. Dacă vrei să le vezi live, te poți înscrie aici. Sutn așteptate peste 700 de participanți la Wonderland Cluj Resort, așa că asigură-te că ai locul rezervat.

Ioana Enache va avea un discurs despre eleganță și eficiență în viața personală și în cea profesională. Are 27 de ani de experiență în leadership și management și crede în nevoia fiecăruia de a decide, de a fi responsabilizat și de a deveni un model pentru activitatea sa. Motto-ul Ioanei de a construi un business și, deopotrivă, relații în fiecare zi este „leadership with grace”.

ioana-enache-the-woman

Organizatorii promit o ediție unică, cu multe surprize și activări inedite. De asemenea, o altă noutate la ediția cu numărul 8 al Conferinței de Leadership Feminim este Gala Premiilor The Woman. În cadrul acestei Gale vor fi premiate femeile care au avut curajul de a-și depăși limitele, de a-și asuma riscuri și de munci necontenit pentru a-și îndeplini visele. Categoriile în cadrul cărora vor fi premiate aceste femei sunt:

 • Lifetime Career Award
 • Game Changer Award
 • Education Award.
 • Millennial Leader Award.
 • Difference Maker Award.

Premiile vor fi oferite în funcție de activitatea acestora și de rezultatele obținute. Abia aștept Gala Premiilor The Woman, sunt tare curioasă să văd cine va fi premiat la categoria Millennial Leader Award.

So, cu cine mă văd la conferință? Cum ți se par noii speakeri de la The Woman?

 

 

4 Replies to “Speakeri noi la The Woman”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: martie 5, 2019 at 10:45 am

  Ma bucur pentru tine! Abia astept sa ne povestești cum a fost😍

 2. Marinescu Constantina Cristina says: martie 5, 2019 at 12:02 pm

  Păcat ca nu pot ajunge, dar mă bucur pentru tine și abia aștept sa văd cu ce noutăți vii!

 3. Trandafir Mihaela Anabela says: martie 8, 2019 at 1:53 pm

  wow….interesanta aceasta lume pe care o descopar…nu am auzit prea multe spre nimic despre aceate persoane…recunoasc nici nu am avut aceasta inclinatie catre feminism si feminitate si chestii oratorice…dar,cred ca va fi foarte educational si motivational la aceasta conferinta

  1. madmoiselle says: martie 8, 2019 at 3:14 pm

   Va fi, cu siguranță! Vă voi ține la curent cu ceea ce se va discuta la conferință! Te pup

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*