Și blogerii e triști câteodată

bloggeri

Am picat într-un butoi imens de melancolie. Nu zic că e sfârșitul lumii, nu o să umblu de acum cu sacul de cenușă în cap și nici nu mă victimizez în ideea în care o să primesc 2 grame de atenție în plus. Nu fac decât să-mi accept starea, fără să o împachetez într-un ambalaj frumos sau să o arunc sub preș, așteptând un miracol.

Pentru că, vezi tu, dincolo de titlul de blogger pe care-l port, sunt om. Cu bune și cu rele. Cu momente reușite și mai puțin reușite. Cu bucurie și dezamăgire. Să fii blogger nu înseamnă să fii perfect, să trăiești într-o continuă stare de euforie. Viața de blogger nu e doar lapte și miere, vată de zahăr pe băț și curcubee. Nu se rezumă la PR packages și filtre frumoase pe Instagram.

filtre-instagram

Și, indiferent de succesul pe care un blogger îl are, indiferent de numărul campaniilor și a zâmbetelor afișate pe social media, tristețea nu îl ocolește. Ea nu ține cont de numărul tău de followers sau de poze frumoase pe care le postezi în online. Pentru că așa e viața, un mozaic cu zile fantastice și unele de căcat. Zile în care totul merge ca pe roate, vezi ciocolata favorită la promoție și îți iei două, ai un date reușit și găsești taxi din prima, dar sunt și zile în care totul e gri, te-ai certat cu prietena ta cea mai bună, cafeaua n-are gust, nu ai semnal la telefon, ești în perioada aia a lunii și nimic nu merge comform planului.

Și oricât ești tu de strălucit ca blogger și oricât de inedite sunt colaborările tale, vine viața și-ți dă două palme. Pentru că așa vrea ea și pentru că poate. Asta mi s-a întâmplat și mie. Am primit o palmă zdravănă de m-a năucit. Și stau și mă întreb ce ar trebui să fac. Să întorc cuminte și celălalt obraz? Să o rog să fie mai bună cu mine? Să, ce?

blogger-instagram

Momentan sunt tristă. Am o tristețe apăsătoare în suflet care se traduce prin lacrimi, insomnii, lipsă de concentrare și creativitate zero. Așa că îmi iau timpul de care am nevoie ca să-mi revin. Nu o să încerc să par fericită și nici nu îmi e rușine să recunosc că nu am cea mai bună perioadă din viața mea.

Asta e, acum e furtună pe strada mea, dar va reveni soarele. Știu asta. Mereu revine.

viața-de-blogger

De ce am ales să scriu acest articol? Pentru că, de multe ori, vă arăt doar părțile frumoase din viața mea. Dar, cu toții știm, că viața nu este formată doar din lucruri frumoase. Așa că azi e fără glitter și confetti.

Photo credit: Lensis Photography

15 Replies to “Și blogerii e triști câteodată”

 1. Marinescu Constantina Cristina says: iulie 3, 2019 at 3:34 pm

  Ce frumos ai scris, îmi plac foarte mult pozele din acest articol! Capul sus și mergi mai departe! 🤗😘

  1. madmoiselle says: iulie 3, 2019 at 3:36 pm

   Mulțumesc! :*

  2. Loredana says: iulie 6, 2019 at 12:36 pm

   Draga mea, îți doresc multă putere sa treci peste aceste momente… Orice s-ar întâmpla, sa nu uiți ca soarele reapare mereu. Iar roată se întoarce.te pup!

 2. Valeria Chertes says: iulie 3, 2019 at 3:49 pm

  Viața ne face să trecem și prin bune și prin rele.

  1. madmoiselle says: iulie 3, 2019 at 4:05 pm

   Așa e! 🙂

 3. Trandafir Mihaela Anabela says: iulie 3, 2019 at 4:31 pm

  hei…. nu pot sa fiu ipoctrita, sa zic ca stiu prin ce treci, dar pot sa zic ca am fost acolo, la i somnii, lacrimi si neputinya, slabiciune si reprosuri… o. r sa treaca, e greu, nimicnu e usor, dar tu esti cea mai luptatoare si ambitioasa si puternica si vesela persoane pe care o stiu (chiar si virtual, prin cum scrii asta mi. ai transmis) si. ti doresc sa fi si mai ambitioasa si puternica si luptatoare si fuck them all, ca nu te merita, si next page. te pup si te imbratisez

  1. madmoiselle says: iulie 3, 2019 at 5:59 pm

   Îți mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase! Te pup! :*

 4. Roman Nicoleta Ana Maria says: iulie 3, 2019 at 5:58 pm

  Off draga mea! Te inteleg prin ce treci,trec fe câțiva ani prin ce treci tu si chiar nu stiu cum sa ies din starea asta,mi am pierdut părinții si imi este foarte greu fara ei!mama face 4 ani de cand mu mai este 😢a murit de cancer la stomac si tata a facut 1 an,a dat o masina peste el in ziua de Paste😢am noroc cu sotul si fetițele noastre care ma mai fac sa ies din starea asta nasoala!Tu esti o fata frumoasă,desteapta,creativa si ai tot viitorul in fata!Esti sincera in tot ce faci si ce scri,mai rare ca tine!Capul sus si mergi inainte,iti sunt alături necondiționat mereu fata draga❤😘

 5. Eliza atudosie says: iulie 3, 2019 at 8:32 pm

  Been there. Insa eu niciodata nu am aratat cum ma simt, nici macar persoanelor apropiate.. ce sa mai zic de astea din online care parca abia asteapta (unele) sa vada ca am o zi proasta. Capul sus si imediat iese soarele! Te pup🥰☀️

  1. madmoiselle says: iulie 4, 2019 at 11:12 am

   Știu perfect ce zici 🙂 dar nu-mi mai pasă de „colegele de breaslă” care profită de asta. 😀 Te pup, Eliza!

 6. Georgiana Sabina says: iulie 4, 2019 at 12:49 pm

  Felicitari pentru ce ai scris, pentru faptul ca fata de alte persoane ai avut curajul sa te arati fara filtre si sa spui ca Ba, sa mi bag picioarele, azi n am chef de nimeni si de nimic, am o stare de rahat, pentru ca da, se mai intampla, suntem si noi oameni nu doar niste roboti perfecti facuti sa aduca mereu articole/clipuri/poze perfecte. Da ti voie sa te sa te simti naspa, esti om :* pupici

  1. madmoiselle says: iulie 4, 2019 at 1:07 pm

   Mulțumesc frumos, Sabina! Și eu te pup!

 7. Caietul Cristinei says: iulie 16, 2019 at 10:00 pm

  Frumos spus! Da, este adevarat ca nici nu mi-as placea ca Social Media sa se transforme in cabinet de terapie in care sa ne intrecem care sa se planga mai tare de viata lui, dar nici nu mi se pare corect ca noi, cei urmariti de un numar mare de persoane, sa punem mereu poze in care radem cu gura pana la urechi si o tinem numai in shopping si petreceri. Cred ca asta cam contribuie la depresiile unora.

  1. madmoiselle says: iulie 17, 2019 at 11:26 am

   Da, total de acord!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*