Sfaturi pentru a alege rochii pentru ocazii speciale

Indiferent dacă vă pregătiți pentru nunta celei mai bune prietene, o petrecere business sau pentru o zi de naștere, este important să găsiți rochia potrivită care să vă facă să vă simțiți uimitoare și sigure de sine. Acest lucru poate suna extrem de simplu, dar realitatea este cu totul alta.

rochia-potrivita

Este normal să vă îmbrăcați în funcție de ocazie, dar când vine vorba de rochii, trebuie să se facă alegeri extrem de critice. Iată ce trebuie să faci înainte să ieși la cumpărături după rochia visurilor tale:

 1. Verifică prețul rochiei: dacă faceți cumpărături online, prețurile variază de la un site la altul. Asta înseamnă că puteți avea întotdeauna rochia ieftină pe care o doriți la un preț mai mic. Cu toate acestea, este esențial să aveți un buget mai ales dacă vă pregătiți pentru o ocazie specială. Prețul unei rochii complimentează frumusețea și calitatea ei. Atunci când o rochie este prea ieftină, vă puteți da seama cu ușurință de calitatea acesteia, prin urmare ar trebuie să puneți la bătaie un buget rezonabil, nici prea mare dar nici prea mic.
 2. Cineva va purta rochia? Acesta trebuie să fie din punct de vedere al dimensiunilor corpului. Dacă vă căutați o rochie pentru voi, veți ști dacă arătați mai bine în rochii scurte sau lungi. Amintiți-vă că există întotdeauna o rochie unică concepută pentru tipul de ocazie pentru care doriți să o cumpărați. Veți fi uimite că veți găsi până și rochii scurte de mireasă, orice model pentru orice tip de corp. Ideea de bază este că trebuie să vă achiziționați o rochie care să arate bine și să vă simțiți bine în ea.
 3. Ce alte accesorii merg cu rochia? Pentru a obține acel aspect uimitor pe care îl doriți, trebuie să vă asigurați că nu uitați să găsiți accesoriile adecvate. Este adevărat că o rochie nu este completă fără accesoriile potrivite. Fie că este vorba despre ceasuri de dama ieftine, pantofi sau bijuterii, este vital să faceți alegerea potrivită. Este important să rețineți că accesoriile nu vor fi scoase în evidență atunci când alegeți rochia greșită sau dacă nu ați ales culorile potrivite. Țineți minte că majoritatea vânzătorilor profesioniști de îmbrăcăminte vor dori să vă vândă o rochie care include și accesoriile sale, astfel încât să nu riscați să distrugeți ținuta.

rochie-ocazie

Rochiile sunt unele dintre cele mai vechi piese vestimentare din lume. Ele sunt recomandate de regulă pentru ocazii speciale, deoarece acestea sunt un simbol al eleganței. Prin urmare, este extrem de important să faceți o alegere care să vi se potrivească vouă sau persoanei căreia îi cumpărați rochia. Dacă simțiți că nu puteți face acest lucru, poate ar trebui să consultați pe cineva care face acest lucru sau mai bine, puteți folosi internetul pentru ajutor.

5 Replies to “Sfaturi pentru a alege rochii pentru ocazii speciale”

 1. Roman Nicoleta Ana Maria says: aprilie 13, 2019 at 2:09 pm

  Vai ce modele frumoase ne ai recomandat😍imi plac foarte mult chiar daca nu port meru rochii doar la ocazi acestea sunt minunate😍

  1. madmoiselle says: aprilie 14, 2019 at 7:26 pm

   Mă bucur mult că-ți plac! :*

 2. Trandafir Mihaela Anabela says: aprilie 13, 2019 at 8:44 pm

  bun bun 😍😍 mai ales ca sa deschis sezonul nuntilor si botezurilor si cumetriilor 🙂

  1. madmoiselle says: aprilie 14, 2019 at 7:25 pm

   Exaaact! 😀

 3. Valeria Chertes says: aprilie 15, 2019 at 12:23 am

  Foarte drăguțe rochițele,mulțumim pentru sfaturi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*