Șezi blând și învață să fii bărbat

cafea

Azi îmi era oleacă dor să mă iau de făpturile acestea sexi și irezistibile din viețile noastre. Adică de bărbați. Băi, îi iubim și îi adorăm mai ceva ca pe pantofii din colecția nouă primăvară – vară de la Gucci ori Channel. Ne place să avem grijă de ei, că doar nu degeaba îi tocăm la cap cu întrebări „Îți e cald?”, ”Sau frig?”, „Ai mâncat azi la prânz?”, „Mi se pare mie sau te-ai tuns?”, „Ești supărat?”, ”Nici măcar trist?”, „Dar sigur ești bine?” și întrebările pot continua până la infinit sau până leșină dragul de el de la prea multă afecțiune. Ne sunt dragi chiar și când sunt în pijamalele lor lăbărțate și rupte în genunchi, ba chiar și atunci când mormăie somnoroși că vor cafea imediat ce au deschis ochișorii.

Dar acești masculini o dau în bară uneori, de îți vine să te retragi pe o insulă pustie pentru tot restul vieții. Sau să îți pui o pungă în cap și să nu mai vorbești cu nimeni, Nu știu, fetelor, ce vă enervează pe voi la ei, dar eu mor încet când aud pe câte un mascul din ăsta periculos că se laudă că agață în club. Așa, și? Unde e șmecheria? Oricine poate agăța într-un club, nu e mare filosofie. Nu îți trebuie trei mastere și două doctorate pentru a pleca acasă cu „o bucățică”, așa cum îi place să numească domnișoara. Și, până la urma urmei, cam ăsta e scopul pentru care bărbații merg în club. Să agațe fete drăguțe. Sau, mă rog, fete. Nu intrăm acum în detalii. Nu știu voi, dar eu nu am auzit niciodată până acum un bărbat spunând „Mvai, vineri merg să mă rup pe La Tortura.”  O să dansez până dimineață, că pânp și Mihai Petre o să pară amator pe lângă mine. Nu, nu o să auzi așa ceva niciodată. Nu există!

Nu mă iau neapărat de scopul lor de a merge în club, ci de atitudinea lor. De ce te-ai bate cu pumnul în piept că ai reușit să mergi acasă cu una din club? Nici dacă ai fi luat Aur la Jocurile Olimpice nu ai fi fost mai mândru și mai fericit. Din punctul meu de vedere, umil și subiectiv, nu mi se pare deloc greu să agăți o fată în club. Mai ales când intervine pe fir și prietenul tău, alcoolul. Practic el face mai mult de jumătate din treabă. El îți dă curaj și tot el se asigură că tipa e la fel de curajoasă ca tine.

Mai greu mi se pare să menții a doua zi o discuție suficient de decentă cu domnișoara de lângă tine. Mai greu mi se pare să nu te faci de râs după ce trece starea de euforie. Mai greu mi se pare să îi trezești interesul a doua oară, când vă aflați în afara clubului. Mai greu mi se pare să te ridici la niște standarde și să o faci să râdă. Asta mi se pare mai greu, nu să întrebi a la treia bere „și prietenul tău nu e gelos că dansezi cu mine?”. Că e drept, fetele care se duc cu iubiții lor în club încep să danseze așa random cu necunoscuți. Pentru o astfel de replică nici nu m-aș chinui să-ți răspund, ce să mai spun să merg acasă la tine?

Bine, acum calmați-vă! Știu că nu sunteți toți la fel, am generalizat pentru că mi-a fost mai ușor. Știu că mai există și vreo 2-3 răsăriți care știu să se distreze atunci când merg în club și, chiar dacă ajung să agațe ceva tipe mișto, nu încep să ciripească imediat despre asta.

Așa că, dragii mei combinatori, dacă tot ce știți e să vă lăudați că în fiecare weekend mergeți cu o tipă diferită acasă, înseamnă că doar atâta puteți. Și nu e cool deloc! E chiar lame! So, șezi blând și învață să fii bărbat!

6 Replies to “Șezi blând și învață să fii bărbat”

 1. Marinescu Constantina Cristina says: februarie 26, 2019 at 9:54 am

  Ce mult mi-a plăcut acest articol, sunt de acord cu tine, nici mie nu mi se pare mare filozofie să agăți o fată în club, mai ales atunci când aceste domnișoare sunt dispuse să se lase agățate, eu tind să cred că depinde de atitudinea femeii!

  1. madmoiselle says: februarie 26, 2019 at 11:55 am

   Corect, femeia dictează :))

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: februarie 26, 2019 at 11:07 am

  Doamne ca bine le zici👏👏👏felicitări pentru articol foarte interesant💟mi a placut foarte mult! De acord cu tine in tot ce ai scris🙌👏👏

  1. madmoiselle says: februarie 26, 2019 at 11:54 am

   Merci mult! 🙂 mă bucur că ți-a plăcut :* pupici

 3. Trandafir Mihaela Anabela says: februarie 26, 2019 at 3:44 pm

  uhhhhh,si asta a durut rau rau,le.ai dat.o la …oo….sub centura!!Bine zis fat.o..ala cre doar asta face nu e barbat?e papagal si doar vrea sa mai afauge in colectie trofee..dar stai linistita ca si alea e le agata rot ca ei sunt de fraiere si cretine…ca doar asa poti sa explici cum se le pica in plasa idiotilor

 4. Valeria Chertes says: februarie 26, 2019 at 5:54 pm

  Foarte adevărat,ai perfecta dreptate.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*